Légiriadó Ukrajna-szerte: atombombák szállítására is képes bombázó indult el Oroszországból

2023. május 03. 19:31

Figyelmeztetést adtak ki Kijevben, valamint Ukrajna északi, keleti és középső részén.

2023. május 03. 19:31
null

Légiriadó figyelmeztetést adtak ki Kijevben, valamint Ukrajna északi, keleti és középső részén. A figyelmeztetést 16:28-kor jelentették be az ukrán fővárosban, és keletről az északi és középső régiókra terjedt át – számolt be az Ukraniska Pravda.

Az Ukrán Fegyveres Erők Légiereje az Ukrainska Pravdának adott interjújában kijelentette, hogy a nagyszabású légiriadó figyelmeztetést Ukrajna több régiójában azért aktiválták, mert egy Tu-22M3,

atombombák szállítására is képes nagy hatótávolságú bombázó felszállt Oroszországban.

***

Nyitókép: Orosz védelmi minisztérium/AFP

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hamzot
2023. május 04. 13:02
A repülögép ami a cikk fölött lathato nem TU 22 M3 ( NATO kod: Backfire), hanem egy TU 95 (Nato kod : Bear). Elöbbi sugarhajtasu, szuperszonikus, közepes hatotavolsagu, utobbi turboprop, subszonikus, nagy hatotavolsagu.
Tarpibp
2023. május 04. 09:36
Vicc, ahogy vonyít a libsi banda, miközben ilyen amerikai gépek, nap mint nap repdesnek a világ több pontján.
Tarpibp
2023. május 04. 09:33
Vicc, ahogy vonyít a libsi banda, miközben ilyen amerikai gépek, nap mint nap repdesnek a világ több pontján.
Rizsa
2023. május 04. 06:28
Az anya cápa tanitja a fiát emberre vadászni. Látod kisfiam ott az az ember . Most ússzál körbe rajta majd gyere vissza. Kis cápa úszik egy kört. Na most várunk . Mondja az anya cápa. Kis idő mulva . Most ússzál oda megint fiam . De most közelebb és az úszóddal finoman érj hozzá az emberhez. Kiscápa úgy is tett. Mikor visszaúszott megkérdezi az anyját . Anya minek ez a felesleges herce- hurca. Nem lenne egy szerübb egyből megenni . Lehet . Feleli az anya cápa. De akkor a szart is meg kell enni az emberrel .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!