Megijedt a bevételkieséstől, száműzte a szivárványos termékeket egy amerikai üzletlánc

2023. május 25. 06:01

A transzneműeknek készült fürdőruhák verték ki sokaknál a biztosítékot.

2023. május 25. 06:01
null

Az áruház dolgozóit ért fenyegetések, valamint vásárlói kifogások miatt eltávolítja, illetve hátrébb helyezi üzleteiben az LMBTQ tematikájú árucikkeket az egyik legnagyobb amerikai áruházlánc – közölte a Minneapolis-i székhelyű Target szerdán.

Az Egyesült Államok hetedik legnagyobb kiskereskedelmi hálózatának bejelentése szerint a hagyományos júniusi Pride tematikus hónap előtt egyes, főként vidéki térségekben működő hipermarketjeiben és áruházaiban a bejárat közeléből

az üzlet hátsó részébe helyezik át a tematikus hónapra szánt árucikkeket.

Hogy pontosan mely árucikkekről van szó, azt a cég közleményében nem részletezték, de az esetről beszámoló tudósítások szerint a legtöbb kifogás a transzneműeknek készült fürdőruhákat érték, amelyek szabása a nemi hovatartozás elrejtését teszi lehetővé.

A Budlight eladásai is visszaestek

Az amerikai piacon meghatározó kiskereskedelmi lánc döntését megelőzi a BudLight sörmárka körül kialakult vita, miután annak kampányában egy transznemű közösségi médiaszemélyiség szerepelt. Az influenszer Dylan Mulvaney szerepeltetése megosztotta a vásárlókat, akik tömegesen fordultak el a márkától, komoly visszaesést okozva a gyártónak. A vállalat a közelmúltban jelentette be, hogy megtriplázza nyári marketing kiadásait, hogy pótolja a kiesett forgalmat.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Jaime Reina / AFP

***

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogyo1
2023. május 25. 23:09
No, sok buzernyák libsi komcsi, kik idejártok szopizni, miért nem mentitek meg eme hírös céget a veszteségtől? Dobjátok össze azt a pár milliárd dollárt, amit vesztettek a részvényesek. Vagy ennyire azért nem vagytok legények? Legalább magatoknak vehetnétek egy szivárványos rugdalózót....
holnapislesznap
2023. május 25. 15:54
1... tehát elvtelen zsidók, akik a pénzért bármit kitesznek a kirakatba, mert divatosnak ítélik, de ha a bevételük függ tőle, akkor eltakarítják... ha hasznot hoz, akkor előtérbe kerül, akár az Adolf Hitler névvel ellátott címkéjű olasz bor (nekem van egy üveggel a polcon :-) ... disznóhúst is árul a zsidó, bevétele van belőle - nem célja a vásárlóerőt elüldözni... 2... ha a kereskedők is látják a nép haragját, akkor a politika miért erőlteti és népszerűsíti az aberrációt? 3... 18-as karikának már semmi értelme... se a korhatárnak... a szexfilmek (egészséges erotika) az tiltott a fiatalkorúak körében, a dohányzásra ráhúznak egy "világprobléma" sallangot, James Dean helyett a langyi vegán milliomosok a sztárok és eközben azonos neműek szexuális közösülését és állattá fajulását oktatják a gyerekeknek... 4... inkább érdekelje a kölyköt a női test és nézegessen szexlapokat sutyiban... úgyis tudja, hogy fiúnak született, nézzen meg egy szexfilmet titokban 23.00 után, szívjon el egy cigit a vécében, alakuljon ki a baráti köre, kerüljön balhéba néha... alakuljon ki az érdeklődési köre és személyisége. 5... Ezt senki ne akarja befolyásolni szexuális és globalista társadalmi propagandával! A terelés és az anyanyelvre tanítás az a magyar szülő dolga!
olajfa1
2023. május 25. 12:21
CSAK ÍGY TOVÁBB! HAJRÁÁÁÁ!!!!! Én drukkolok a normalitásért!
Zoltan70
2023. május 25. 12:17
Micsoda elvhűség! Ha a szent bevétel nem hozza az elvárt szintet, akkor szarnak a degeneráltak jogaira. Hát, akkor bizony a cég transzfób, homofób, stb. Ez a haladároknál nem jó előjel, de ez legyen az ő gondjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!