Sikeresen terjeszkedik a Mol – nyáron már száz lengyel benzinkút veszi fel a magyar töltőállomás nevét

2023. május 18. 11:59

Szerdán Von der Leyenék jóváhagyták, hogy a magyar vállalat felvásárolja az OMV Sloveniját.

2023. május 18. 11:59
null

„A MOL bejelentette, hogy idén nyáron már száz lengyelországi benzinkútnak kell működnie a magyar cég márkaneve alatt. 2024 végére az új előjel az Orlen és a Lotos egyesülésével átvett benzinkutak 80 százalékának megszerzését jelenti” – jelentette be Richard Austen, a MOL Polska elnöke a TVN24.pl lengyel lap tudósítása szerint.

Február elején beszámoltunk arról, hogy a MOL elindította az első benzinkutat márkája alatt Lengyelországban. A legtöbb állomáson 2024 végéig le kell cserélni a jelzéseket. „A PKN Orlennel kötött megállapodásunk ad némi időt a márkaváltási folyamat végrehajtására, de szeretnénk a lehető leghamarabb elvégezni. 2024 végéig a Lengyelországban működő állomásaink 80 százalékának jelzéseinek megváltoztatását tervezzük” – mondta Richard Austen, a MOL Polska elnöke a Lengyel Sajtóügynökségnek (PAP) adott interjújában.

Idén nyáron az első 100 állomásnak már MOL márkanév alatt kell működnie”

– tette hozzá.

***

Nyitókép: MTI/PAP/Piotr Polak

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. június 08. 15:25
TizenX év alatt eljutottunk a teljes idegen kézbeliségtől a magyar tulajdonban terjeszkedésig. Gratula! Bár egyesek szerint inkább az ovisok buzimesekönyvére kellett volna gondot fordítani, az jobban megérte volna.
krampus
2023. június 08. 07:53
A kurva van de lejebbnek megis mi koze az egeszhez? A Pfizeres lenyulasa utan milyen jogalapja van barmihez is?
Obsitos Technikus
2023. május 18. 15:46
A kutyák ugatnak, a karaván halad.
Hattori
2023. május 18. 14:54
oké, és mikor lesz már adriai kikötőnk kőolajszállítmány fogadásához???? szlovéniában akartunk kikötőt építeni, bérelni nem??? mi van azzal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!