Elon Musk: Azt mondom, amit mondani akarok, és ha ennek az a következménye, hogy pénzt veszítek, akkor ez van (VIDEÓ)

2023. május 17. 21:48

A techmilliárdos elmondta, hogy mit gondol arról, hogy pénzt veszíthet amiatt, mert elmondta a véleményét Soros Györgyről.

2023. május 17. 21:48
null

Elon Muskot a televízióban próbálta egy interjú során szavainak visszavonására késztetni egy újságíró. Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a minap Musk azt twittelte ki, hogy Soros György olyan, mint a Marvel-filmekből ismert Magneto.

Elon Musk: Soros gyűlöli az emberiséget

„A civilizáció szövetét akarja szétzúzni” – hangsúlyozta a Tesla-vezér a magyar származású amerikai milliárdosról.

Ennek kapcsán a techmilliárdos megismételte a szavait s kifejtette, 

Az újságíró erre azt kérdezte meg Musktól, hogy miért osztotta meg a véleményét Twitteren, amikor azok, akik Teslákat vesznek lehet hogy nem értenek vele egyet, s szintúgy azok is, akik Twitteren hirdetnek.

„Ez a szólásszabadság, azt mondhatok, amit akarok” – majd az interjúztató további puhatolózására A herceg menyasszonya című filmből vett idézettel illusztrálta, hogy mégis miért twittelte ki a véleményét, még ha pénzt is veszíthet a kis bejegyzés miatt:

„Azt mondom, amit mondani akarok, és ha ennek az a következménye, hogy pénzt veszítek, akkor ez van” – szögezte le. 

@wallstreetcrtl #business #economy #economics #dollar #donaldtrump #trump #elonmusk #politics #ethereum #finance #crypto #bitcoin #wallstreet #stockmarket #investing #finance sonido original - Wall Street Cartel

Nyitókép: Michel Euler / POOL / AFP

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. május 21. 01:27
Fasza gyerek vagy. Az Úr adta és az is veszi el, ha akarja. Nem mások.
brekker
2023. május 18. 20:35
Minden szervesen fejlődik tovább, mint egy jó kertész felügyelete alatt.
brekker
2023. május 18. 20:22
Aczél elvtárs volt ennek a nagymestere itthon. Kulturálisan sokkal előbb megbukott a szocializmus, mint ténylegesen. Valami hasonló történik most nagyban. Bizonyítékom nincs rá más, mint a hasonló mintázat.
brekker
2023. május 18. 20:18
Azt nem értik sokan, hogy az intelligens irányítás az nem az, hogy mindenhol ott vagy és megmondod mi legyen, hanem az, ha mindenhol ott vagy és megmondod mi ne legyen. Ha engedik, hadd menjen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!