A Virtuózok műsorban is szerepelt a belgrádi iskolai lövöldözés egyik áldozata

2023. május 04. 19:05

Andrija Čikić tizennégy évet élt.

2023. május 04. 19:05
null

A fiatal tehetségeket bemutató Virtuózok Facebook-oldala számolt be arról, hogy a műsor szerbiai kiadásában szerepelt a belgrádi iskolai lövöldözés egyik áldozata, a tizennégy éves Andrija Čikić. Čikić hatéves kora óta zongorázik, és honlapja szerint több nemzetközi elismerést szerzett már.

„Biztosan hallottatok a tegnapi belgrádi iskolai vérengzésről... Az egyik szerb Virtuózokos zongorista kisfiú, Andrija Čikić is az áldozatok között van... Nincsenek szavak... Őszinte részvétünk a tragédiában érintett családoknak... együtt érzünk velük az elképzelhetetlen fájdalomban” – olvasható a Virtuózok Facebook-oldalán, ahol az alábbi, két évvel ezelőtti videóval állítanak emléket az elhunyt gyermek tiszteletére:

Nyitókép: Youtube

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ata
2023. május 05. 10:10
Elnézve egynéhány kommentet, nagyon szépen kérjük, azaz követeljük vissza az x-et!
Agnieszka
2023. május 05. 07:43
Ezek után gyakorlatilag tök mindegy, mi lesz az elkövetővel, sőt, a szüleivel is., ők a hatásos elrettentés eszközeivé kellene váljanak. Viszont HATÁSOS elrettentés kéne, h. a félhülyék is komolyan vegyék a békeidőben "ne ölj"-t. Gyakorlatiasan kéne megoldást keresni, törvényileg. Őszinte együttérzésem a tragikus veszteséget szenvedett családoknak. Az is megoldás lehetne, h. a tettes és szülei egy évre börtöbe kerüljenek, ezután a meggyilkoltak családjainak kellene dönteni további sorsukról, mondjuk, négyötödös többséggel, a végrehajtó hatalom pedig végrehajtatna. Amilyen a világ, nem biztos, h. élve jönnének ki a börtönből az egy év lejártával. ELRETTENTÉST, mert különben SOHA nem lesz vége!
KatyaP
2023. május 05. 06:33
Ez nagy tragedia
simonvitéz
2023. május 04. 22:50
Isten nyugosztalja. Őt is és a többi elhunytat is. Ma este a tiszteletére az ő zongorajátékát fogom hallgatni és az élet múlékony, tovatuno voltáról elmélkedem majd. 49 éves leszek nemsokára, ha leszek, vagyis nekem három és félszer több idő adatott eddig, amit köszönök a Jóistennek, a Sorsnak, a Teremtőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!