Az Adidas szintet lépett: férfiakkal reklámoznak egy női fürdőruhát

2023. május 18. 12:20

A fürdőruhát bemutató modellnek azonban szőrös a mellkasa, és a nemi szervénél „dudorodik valami”.

2023. május 18. 12:20
null

Az Adidas új női fürdőruhát dobott piacra, amelynek modellje egy férfi – írta meg a Daily Mail. A legújabb fürdőruhakollekció az Adidas „Pride 2023” kollekciójának része, és a weboldalon a női részlegben vásárolható meg. A vállalatot ennek kapcsán azzal vádolják, hogy „eltörli a nőket”.

Azt azonban nem közölték, hogy a modell férfiként vagy transzneműként azonosítja-e magát.

A fürdőruhát a dél-afrikai tervező, Rich Mnisi készítette, és a Pride hónap tiszteletére jelent meg. Az Adidas szerint a fürdőruha „az önkifejezés, a képzelet és a rendíthetetlen hit ünnepe, hogy a szeretet összeköt”. A fürdőruha modelljének kiválasztása felháborodást váltott ki a közösségi médiában és többen is bojkottra szólítottak fel.

***

Nyitókép: Daily Mail

 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. július 09. 12:41
Hizelgés a buziknak és a drag qeeneknek. Pfejjj.
Skulo
2023. május 20. 18:42
Egyszerű, nem vesszük.
dzsoti
2023. május 20. 09:27
A jó édesanyjuk f@szát kapják be @did@sék!!!
-Zsolt-
2023. május 19. 02:17
Lassan nem marad egy márka sem, amit a birkák megvehetnek, csak a Druzsba, a Pravda és a Mir. 🤣🤣🤣 Jól van ez így! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡤⢤⣀⡠⠤⣄⢀⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⡸⠦⡏⠀⠀⠉⠀⠀⠘⠋⠀⣷⣤⡀⠀⠀⠀ ⢀⡔⠉⠁⢀⣁⡢⠸⠒⣳⢟⠀⢀⡠⠄⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣟⣀⠀⠀ ⠈⠓⠒⠂⣹⡟⢋⡕⣤⠤⠤⣻⡵⢤⣀⠀⠈⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⠇⠀ ⠀⠀⠀⣰⠃⠑⠼⠗⢿⣷⣀⠇⡇⠀⠀⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⢻⡄ ⠀⠀⠀⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⠃⣖⡒⡆⡖⡄⣖⡂⣖⡂⢒⡲⠰⡏⠀ ⠀⠀⠀⢧⠰⠂⡦⠀⠀⢀⡠⠋⠀⠇⠀⠇⠧⠇⠧⠄⠤⠆⠨⠤⡤⠟⠀ ⠀⠀⠀⠈⠓⠦⠤⠴⠒⢯⠆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣤⡼⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⢶⠂⢠⡀⠀⡀⠀⡀⠀⣄⠀⣦⣤⠇⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⢹⡟⠓⠚⠧⠜⠙⠒⣿⡛⣿⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡠⣟⢼⢃⠀⠀⠀⠀⢠⣔⠿⠃⡏⡆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠋⠉⢁⡸⢸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣒⡯⠓⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢚⠓⠊⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⠹⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣾⠇⠀⢻⣇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠲⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣾⡿⠀⠀⠈⣿⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⡶⠖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣾⠟⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⢿⣦⡄⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣶⠿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣰⡿⠀⠀⠀⣀⠀⠀⠘⣿⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⡤⠄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⠃⢀⣴⡾⠿⣷⣄⡀⢹⣷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢦⣄⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣴⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣾⣿⣾⠟⠋⠀⠀⠈⠙⢿⣶⣿⣇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣶⣤⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⣠⡾⢹⣿⠟⡅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣸⡿⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠛⢿⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢨⡻⣿⡎⢿⣆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⢠⢾⣿⠇⢟⣥⡾⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠲⢤⣄⡀⠀⠀⠀⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢻⣮⣿⠸⣿⡗⣄⠀⠀ ⠀⢠⡿⢸⣿⣴⣿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⣷⣤⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣦⣿⡇⣻⡆⠀ ⠀⣾⣷⢸⡿⣋⣴⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣤⣄⣠⠀⠀⠀⠀⠈⢻⣿⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢷⣌⢻⡇⣿⣿⠀ ⠀⢿⣿⢘⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣶⣿⣿⣿⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣿⣦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢿⣷⡄⣿⣿⢀ ⣧⠸⣿⣼⡿⣣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣌⠻⣿⣿⠇⣼ ⣿⡆⢹⡟⣰⡿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⠟⠉⠙⢿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣧⠹⡟⢠⣿ ⢻⣿⡄⢰⣿⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠁⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣿⣧⢠⣿⡟ ⡌⢿⣷⣾⡿⢠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⣿⣿⣦⡀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣎⢹⣿⣾⡿⢁ ⣷⡌⠻⣿⡇⣼⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⣿⣿⣦⣀⣼⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⣿⠀⣿⠟⣠⣾ ⠘⣿⣦⡙⠃⣿⡇⣀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⡟⢿⣿⣶⣤⣄⣀⡀⠀⢀⣈⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⢸⣿⠀⢋⣼⣿⠃ ⠀⢸⢿⣿⣦⣿⣇⠸⣆⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣾⡿⠉⠁⠀⠈⠛⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⠀⠀⠀⠀⠀⣰⡇⢸⣿⣴⣿⠟⡥⠀ ⠀⠀⢧⣍⠻⢿⣿⡀⣿⣇⠀⠀⢠⣿⣿⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠙⠛⠛⠛⠋⠉⠈⠻⣿⣿⡗⠀⠀⠀⣰⣿⠁⣾⡿⠛⣡⡾⠁⠀ ⠀⠀⠀⠻⣷⣦⣍⡳⢹⣿⡗⣦⡀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠀⠀⣠⢺⣿⡟⢈⣡⣴⣾⠟⠁⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠈⢻⣿⣿⣶⣿⣿⡌⢿⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⢃⣾⣿⣶⣿⠿⡟⠁⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠳⣤⣍⣉⣛⣛⡊⠻⣿⣦⣄⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣴⣿⠟⣡⣛⣉⣉⣭⣴⠞⠁⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⢻⡿⠿⠿⠿⠿⠿⠛⣛⣩⣴⣶⡶⠞⣲⡶⢶⣶⡛⠿⣶⣶⣯⣉⡛⠛⠻⠿⠿⠿⠿⡟⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠑⠶⣦⣤⣶⣶⣿⣿⡿⠛⣡⣴⠟⠉⠀⠀⠈⠻⢷⣄⡙⠻⢿⣿⣷⣶⣶⣶⠶⠊⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠉⠉⠀⠠⣾⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⣿⡦⠀⠀⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡤⢤⣀⡠⠤⣄⢀⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⡸⠦⡏⠀⠀⠉⠀⠀⠘⠋⠀⣷⣤⡀⠀⠀⠀ ⢀⡔⠉⠁⢀⣁⡢⠸⠒⣳⢟⠀⢀⡠⠄⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣟⣀⠀⠀ ⠈⠓⠒⠂⣹⡟⢋⡕⣤⠤⠤⣻⡵⢤⣀⠀⠈⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⠇⠀ ⠀⠀⠀⣰⠃⠑⠼⠗⢿⣷⣀⠇⡇⠀⠀⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⢻⡄ ⠀⠀⠀⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⠃⣖⡒⡆⡖⡄⣖⡂⣖⡂⢒⡲⠰⡏⠀ ⠀⠀⠀⢧⠰⠂⡦⠀⠀⢀⡠⠋⠀⠇⠀⠇⠧⠇⠧⠄⠤⠆⠨⠤⡤⠟⠀ ⠀⠀⠀⠈⠓⠦⠤⠴⠒⢯⠆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣤⡼⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⢶⠂⢠⡀⠀⡀⠀⡀⠀⣄⠀⣦⣤⠇⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⢹⡟⠓⠚⠧⠜⠙⠒⣿⡛⣿⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡠⣟⢼⢃⠀⠀⠀⠀⢠⣔⠿⠃⡏⡆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠋⠉⢁⡸⢸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣒⡯⠓⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢚⠓⠊⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!