Szarvas randalírozott egy ausztrál család otthonában (VIDEÓ)

2023. április 21. 12:55

Nem várt látogató zavarta meg a Hill család hétköznapját.

2023. április 21. 12:55
null

Az észak-nyugati Melbourne Alphingtonban lévő családi házba tört be egy szarvas pénteken – írta a DailyMail. A beszámoló alapján szarvas valószínűleg meglátta a tükörképét a ház teraszának ablak üvegén, amiről azt hitte, hogy a terrirotiumán lévő másik szarvas. A vadállat betörte az ajtót, és csapdába esett az épület földszintjén.

Mindeközben a családfő, Alexander Hill, aki történtek alatt éppen egy online munkahelyi tárgyaláson vett részt és két lánygyermeke is a ház felső szintjén tartózkodott, mivel éppen iskolai szünet volt. Miután a szomszédok által küldött SMS-ekből és hívásokból megtudta, hogy mi történt, felhívta a vadőröket, valamint a rendőrséget is. Később azonban kiderült, hogy nem minden vadőrnél van altatólövedék, így

végül két órát kellett várnia Hilléknek, hogy megérkezzen a felmentősereg.

Végül a nyugtató lövedékre sem volt szükség, mivel ahogy kinyitották a bejárat ajtót a szarvas abban a pillanatban kitalált a házból, és gyorsan távozott a közeli erdőbe. Az állat ugyanakkor komoly károkat okozott a család otthonában, azalatt a két óra alatt, amíg a vadőröket várták.

Niytókép: Alexander Hill / Facebook

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2023. április 21. 16:40
Csórikám! De legelább volt merre elmenekülnie, nem egy kamion alá rohant.
Zeno13
2023. április 21. 14:01
Pista bácsinak meg Izsófalván 9-et ellet az anyakocája
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!