Extrém időjárás, brutális látási viszonyok – ilyen körülmények között zajlanak az ukrajnai harcok (VIDEÓ)

2023. április 09. 15:17

Térdig érő sár, cudar időjárás és nehéz nehéz látási viszonyok uralkodnak a fronton.

2023. április 09. 15:17
null

Az Unian hírügyökség által közzétett videóból kiderült, hogy az ukrán hadsregnek nem csak az orosz hadsereggel szemben kell helytállnia, úgy látszik, hogy a zord időjárási körülmények is ellenük dolgoznak.

Olekszandr Szirszkij, az ukrán hadsereg egyik parancsnoka rögzítette a videót, amelyben az látható, hogy az ukrán katonák hatalmas sárban,

mocsaras körülmények között kénytelenek szembeszállni az orosz erőkkel. 

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robertdenyiro
2023. április 09. 21:09
Ha a vécén eldugult a víznyelő Vagy a parancsnokod egy tűznyelő S kitől kártyán nyertél nem fizet És ettől felmegy az agyvized S ha a levelet addig nem kapod Míg a fekvőtámaszt nem nyomod S ha húzza a vállad a málhazsák Hát ne keseredj el jóbarát! Mert vár egy tuti jó buli vár rád Csupa formás gyönyörű lány Akik kedvelik a bakát Mert vár egy csudajó buli vár rád Csupa pezsgő durranás Ez a mai nap kicsit más Angyalbőrben minden kicsit más!
alex44
2023. április 09. 20:46
van itt még két videó, ukrán katonáktól: https://t.me/RVvoenkor/42408?single https://t.me/RVvoenkor/42409?single
Robert69
2023. április 09. 19:22
Mer az oroszoknak meg száraz a fökld ugye, hagyjuk már, olyan ez mint amikor megkérdik a futball edzőt mivel magyarázza a nagyarányú vereséget és ő csak egy szóval felel: időjárás. Mert csak az ő csapatára esett az eső.
Obsitos Technikus
2023. április 09. 19:18
Egész télen azt várták, hogy fagyjon, most meg azt hogy száradjon :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!