Levél az amerikai elnöknek

2023. április 12. 07:11

A magyar kormány a saját polgárait hallgatta le, azt egy kicsit problematikusabbnak tartom.

2023. április 12. 07:11
Ónody Gomperz Tamás

„Kedves Mister President, azt írják az újságok, hogy az amerikai kormány lehallgatta a magyar kormány tagjait. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, ki ne lenne bizalmatlan azokkal szemben, akik mámoros ajakkal zengik az ellenség propagandáját és levetetik a szankciós listáról az ellenség ügynökét. A magyar kormány a saját polgárait hallgatta le, azt egy kicsit problematikusabbnak tartom. Utóbbit azért idézem fel, mert szeretnék segíteni, ha esetleg a magyar kormány tagjai a következő napokban a ruhájukat megtépve óbégatnak majd demokráciáról, emberi jogokról és a magánélet szentségéről.

Ezeket kellene elnök úrnak ebben az esetben mondania:

1) Nem történt semmilyen törvénytelen megfigyelés.

2) A törvényes lehallgatásokra nem az amerikai igazságügyminiszter, hanem Mr. Paul Völner adott engedélyt.

3) Mr. Attila Péterfalvi kivizsgálta az ügyet és mindent rendben talált.4) Amerikai belügy, hogy kit hallgatunk le. A magyar kormány ne avatkozzon bele az amerikai belügyekbe.

5) Felháborítónak tartjuk, hogy a magyar kormány folyamatosan az amerikai népet és az egyszerű amerikai embereket sértegeti.

6) Az egész álbotránnyal a nemzetközi rubeljobboldal akar támadást intézni az amerikai családok és a normalitás ellen.

7) Hiába ütnek, rúgnak, harapnak minket Budapestről, mi nem fogjuk megengedni az amerikai gyerekek átoperálását.

8) Soros.

Ha az ellenzék kongresszusi vizsgálatot követelne, akkor azt nyugodtan tessék bojkottálni. Önök valami miatt imádják azokat a vizsgálóbizottságokat, ahol az ellenzék is kérdezhet, de köztünk szólva, kommunikációs szempontból az ilyesmi csak nehézséget okoz. Nem engedjük a nemzetbiztonságot gyengíteni olcsó pártpolitikai célok kedvéért – mindössze ennyit kell reagálni, és nincs több gond.”

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. április 12. 22:45
ÜGYFELEINK Adrien Bauduin diákaktivista, a CEU-tüntetések egyik résztvevője, akit egy ellene indított megalapozatlan büntetőeljárásban is sikerrel védtünk. Csikász Brigitta újságíró, korrupciós ügyeket tárt fel, még a kislánya születésnapján is figyelték. Dercsényi Dávid újságíró, egy Magyarországon terrorizmussal gyanúsított és el is ítélt szír férfi ügyéről írt több cikket. Németh Dániel újságíró, többek között arról készített képeket, ahogy Szijjártó Péter külügyminiszter Szíjj László milliárdos yachtján nyaral. Panyi Szabolcs újságíró, a Pegasus-botrányt felderítő projekt tagjaként kulcsszerepet játszott a visszaélések felderítésében. Patócs Ilona ügyvéd, a Prisztás-gyilkosságban elítélt Hatvani István védője, akinek az ügye a lehallgatás után vett fordulatot. Egy magánszemély, aki – legalábbis egyelőre – nem áll a nyilvánosság el. tasz Magyarországon a jogsértő megfigyelés is törvényes: az elrendelésének nincsenek szigorú feltételei, és azt nem független szerv, hanem az igazságügyi miniszter engedélyezi. https://tasz.hu/pegasus-helyzetjelentes Mákod van hogy nem az Usában élsz, ahol husz éve bárkit bármikor lehallgathatnak, csak úgy, mer olyanjuk van. Az USA PATRIOT törvényének hivatalos címe: "Amerika egyesítése és megerősítése a terrorizmus elfogásához és megakadályozásához szükséges megfelelő eszközök biztosításával (USA PATRIOT) 2001. évi törvény." https://www.fincen.gov/resources/statutes-regulations/usa-patriot-act
Rocktoberi
2023. április 12. 22:00
1. Ez hülye ha azt hiszi, hogy az USA nem hallgatja le a saját polgárait. Akiket egyébként egyre jobban elnyomó ha hangot adnak annak, hogy nem hívei a woke, gender ideológiák, LMBTQ baromságoknak. 2. Bárnelyik ország lehallgathatja az állampolgárait a törvényes utat betartva. A többit hívják illegális kémkedésnek.
Krupp Skya
2023. április 12. 21:02
Gondolom Gombperez elvtárs a II. a világháború alatt Hitlernek írtál volna, hogy Horthy az angolokkal paktál. Ilyenek vagytok. Jézus: Judeás amikor a kakas hármat kukorékol el árulsz engem harminc ezüstér. Az amerikai kappan még csak egyet kotkodált és te már vetted elő az Á négyest.
Krupp Skya
2023. április 12. 20:56
Gomperez alatt ha az ágy leszakad Itt ott még nagy szardarab is akad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!