Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ketten kórházba kerültek egy szerencsétlen kimenetelű Monopoly-parti miatt

2023. április 05. 16:31

Vasárnap hajnalban két férfi verekedett össze a belgiumi Forest községben. Időközben egy katana kard is előkerült, mindkettőjüket kórházba szállították.

2023. április 05. 16:31
null

A The Telegraph tudósítása szerint az összetűzés oka egy rosszul sikerült Monopoly társasjáték következtében kialakult nézeteltérés volt.

Az incidens úgy kezdődött, hogy egy négyfős csoport társasjátékot játszott a járdán egy ház előtt. Az ott lakót idegesítette a hangzavar, ezért megpróbálta elküldeni őket. Miután vita alakult ki közöttük, a lakó fia egy szamuráj karddal felfegyverkezve sietett apja segítségére.

Bár a kardot nem vette elő, annak tokja a verekedés hevében megsérült, így a kard pengéje kilógott belőle. A fiú és az egyik Monopoly-játékos is megsérült. Mindkettőjüket kórházba szállították.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. április 05. 18:46
a nyílt társadalom áldásai
Papamaci1957
2023. április 05. 18:06
Nyílván Kolompár Dzsenifer játszott Ahmed Ahmetivvel.
Vidėken újrakezdő
2023. április 05. 17:27
A járdán játszottak? A földön??? --- Furcsa belga szokás.
qasimodo
2023. április 05. 17:25
Kezd érdekelni ez a játék. Nem kizárt, hogy anno a szamurájok is a monopoly-val kezdték, de nem bírtak veszíteni, így azóta is népszerű megoldás a katana.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!