EP-képviselő David Pressmanről: Az azonnali bocsánatkérés a minimum

2023. április 17. 10:48

A politikus az Európai Parlamentet is tájékoztatta az amerikai nagykövet tevékenységéről.

2023. április 17. 10:48
null

„David Pressman amerikai nagykövet páros lábbal gázolt bele a magyar zsidóságba!” – kezdi Facebook-bejegyzését Hidvéghi Balázs EP-képviselő. 

A politikus azzal folytatja:

a zsidókat listázni akaró Gyöngyösi Márton meghívása egy Széder-estre egyenesen egy gyalázatos sértés, amiért az azonnali bocsánatkérés csak a minimum!”

Hidvéghi szerint „az antiszemitizmusra nincs mentség”, ezért az esetről az Európai Parlamentet is tájékoztatták.

Nyitókép:  AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piscsik
2023. április 17. 23:45
Pressmann go home
constantinus666
2023. április 17. 17:15
"Karthágót pedig le kell rombolni!" analógiájára: Ukrajna támogatását pedig be kell fejezni! Pressman nélkül szívesen el is mennék néhány széder -estre. Politika nélkül: a sólet igenis kiváló étel, de vannak méltó rokonai is, alkalomhoz illőbbek. A menüről sajna nem szólt a fáma... Bár alighanem sokak étvágyát befolyásolták a történtek.
grrrgo
2023. április 17. 16:40
Hahaha! Modern zsidó átok! Hogy vinne el téged is Pressman egy széder-estre!
constantinus666
2023. április 17. 15:48
"Karthágót pedig le kell rombolni!" analógiájára: Ukrajna támogatását pedig be kell fejezni! Elég volt! Itt nem érvényesülhet tovább a szent iránymutatás: ha megütik az orcádat balról, tartsd oda jobb oldalról is! Meddig viselkedik még így az ország vezetése? Nem, nem boldogok a lelki szegények, egyszerűen csak szerencsétlenek. Na erről is szólhatna a legközelebbi "Nemzeti konzultáció", vagy a nap kérdése.... Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel......! (De előtte mélyhűtőbe a kilós veknivel, hosszasan.) Ámen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!