Megszólalt a visszatérésről Dárdai Pál

2023. április 16. 19:43

„Ez nem nehéz, hanem még annál is nehezebb feladat” – nyilatkozta a frissen kinevezett magyar szakember.

2023. április 16. 19:43
null

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla a Hertha BSC hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy ismét Dárdai Pál lesz a klub vezetőedzője. Dárdai, aki  már kétszer is, 2015 és 2019 között, valamint 2021-ben irányította a Herthát, Sandro Schwarz-tól veszi át a posztot azonnali hatállyal.

A magyar szakember a kinevezésével kapcsolatban a következőket nyilatkozta az nso.hu-nak:

Egyáltalán nem volt tervben, hogy ismét a Hertha vezetőedzője legyek, amióta Fredi Bobic távozott, arról beszélgettem a klub vezetőivel, hogy esetleg visszatérek az utánpótlásba. Most viszont megkerestek, hosszú órákig győzködtek, és végül abban maradtunk: megpróbálok segíteni, aztán a nyáron meglátjuk, hogyan tovább.”

Címlapkép: MTI/AP/Michael Sohn

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2023. április 17. 20:31
Dárdai Úr, rendkívül szimpatikus a hozzáállása...
Hazafi Teddymackó
2023. április 17. 07:52
Sok sikert Pali, mutasd meg a gyökér kirekesztő gutmensch fattyaknak, hogy nekik a szégyenkezés a sorsuk! Amikor anno politikai alapon elbántak veled, imádkoztam érted. Lehet hogy ez a válasz! De aztán ha jön a siker, nyaljon ám vissza a fagyi a woke köcsögöknek, jó? Mégegyszer úgyse merik megtenni. Akkora németországban a munkaerőhiány, hogy a munkaadót el is lehet küldeni a picsába, adott esetben. Főleg ha nem érdemel mást, következmény nem lesz, csak a gutmensch azt kapja AMIT ÉRDERMEL...
Nemkellnév
2023. április 16. 23:23
Na, ez a visszatérés nagyon nehezen érthető számomra.
Zaj001
2023. április 16. 22:13
Benne van a munkaköri leírásában, hogy csodát kell tennie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!