Orosz elemző: A putyini vezetés nem éri meg, hogy sikert láthasson Ukrajnában

2023. március 06. 19:19

Szergej Mihejev szerint minél tovább húzódik az Ukrajnai konfliktus, annál nagyobb mértékben válik majd Oroszország kiszolgáltatottá Kínának. 

2023. március 06. 19:19
null

Szergej Mihejev orosz politikai elemző egy műsorban arról beszélt, hogy az orosz hadsereg nem tud elérni átütő sikereket az ukrajnai fronton. A szakértő azt mondta, nem kételkedik az orosz katonák hősiességében, de amíg a Kreml és a katonai vezetés „nem okoz komolyabb problémákat ellenfeleinek”, addig Oroszország nem érheti el a kitűzött céljait. Ha továbbra is így és ilyen sebességgel haladunk, a mi életünkben sem látunk igazi, nagy katonai sikert Ukrajnában. Legyünk őszinték magunkhoz – mondta a műsorvezetőnek Mihejev.

Az orosz elemző szerint nem kizárt, hogy a harcok, konfliktusok akár évtizedekig is eltartanak.

Hozzátette: állandósulhat az állóháború. Én úgy gondolom, a mi vezetésünk sem éri meg azt, hogy láthassa, Oroszország megnyeri a háborút – fogalmazott Szergej Mihejev.

Kínára rátérve elmondta, hogy minél tovább húzódik el az Ukrajnai konfliktus, annál nagyobb mértékben válik majd Oroszország kiszolgáltatottá Kínának. 

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. március 06. 23:57
Idióta rus. Hova sietsz. Ez nem a Blitz. Nem is Mohács. nem is Muhi. Nem is Marseilles. Medlennij. Ez mondjuk az 7 éves háború. Ki bírja tovább ? Napi 10 000 hohol menni Amerika. Napi hiány 1 000 000 000 USD. Urrá.
Namond
2023. március 06. 22:42
Hol lehet fogadni az ellenkezőjére?
roughneck
2023. március 06. 22:38
Nagyon ugy nez ki! Es akkor vege Amerikanak...
Házam Hazája
2023. március 06. 22:23
A világ változik. Sajnos minden generációnak, szar lapot osztanak tőlünk nyugatról, nagy általánosságban. A házakon belüli vitákat a jómódú társadalom figyelemeltereléssel , más társadalmak problémáinak a felnagyításával, de gyakrabban a problémák előidézésével próbálja meg "orvosolni".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!