Látott már hatkerekű, ekével felszerelt Daciát? (VIDEÓ)

2023. március 17. 12:02

Mi sem. Romániában ez is megvalósult.

2023. március 17. 12:02
null

Újabb román találmányt fedezett fel az internet népe: négyajtós Dacia 1300-as karosszériáját egy Aro 240-es vázára építették rá, írja a vezess.hu. A portál szerint a legdrágább, fényűző hatkerekű terepjárók konstrukcióját valósították meg a Dacia 1300-as és egy Aro keresztezésével. „Ez a gép egy igazi melós, ahol a hat keréknek célja van: felszántani a földet, és eltartani a családot” – írja a lap. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. március 17. 14:17
Azt még nem, de parasztot sokat. /és akkor nem a füldművelőkre gondoltam/
bunko_jobbos
2023. március 17. 13:55
Ismerek embereket Erdélyből, és nagyon feltűnt a különbség köztük és a magyarországi származású magyarok között. Igaz, hogy náluk a szegénység volt a mozgatórugó, DE SOKKAL GYAKORLATIASABBAK, ÉLETKÉPESEBBEK az ittenieknél. Tudom, hogy ezt valószínűleg egy román rakta össze és nem egy magyar ember, de itt most olyan kulturális vonásról van szó, ami nem annyira nemzeti, mint gazdasági, szociológiai vonás, azaz közelebb lehet egy ottani magyar a románokhoz ebben a kérdésben. Egyszerűen a jóllakott ember kényelmesebb. Volt egy ismerősöm, aki bevett minden finom marketingbaromságot, míg a székely ismerősöm meg csak röhögött rajta. A nyugati ember ezért még nagyobb barom, mint mi, mert nem kell annyira megküzdenie az életben. Romániában jobban, Indiában meg még jobban. Ott nem adják el senkinek ezt a genderbaromságot pl. Szegény a gyerek, ezért csinált Daciából ekét. Nem lesz olyan hatékony, mint a John Deere, de mondjuk 100-annyi az ára, és a szoftveresek sem fogják letiltani, ha nem fizeti az éves karbantartási díjat.
Kotucso
2023. március 17. 13:45
A John Deer megvette már a találmányt?
Dobrevita
2023. március 17. 13:45
Az eu-s milliárdok és az baloldali oktatás mobilitás-innovációban is csodákra képes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!