Új NATO-nagykövetet nevezett ki Novák Katalin

2023. február 16. 07:19

Szijjártó Péter előterjesztésére alapján hozta meg a döntését a köztársasági elnök.

2023. február 16. 07:19
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy több bírót is felmentett a tisztségéből Novák Katalin. A legfrissebb Magyar Közlönyből kiderül, hogy a köztársasági elnök – Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter előterjesztése alapján – Balogh István rendkívüli és meghatalmazott nagykövetet bízta meg a brüsszeli NATO-képviselet vezetésével.

A frissen kinevezett nagykövet korábban a külügyi tárca biztonságpolitikáért felelős helyettes államtitkára, politikai igazgatója volt.

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 16. 12:18
A háborús uszítók viperafészkébe csak háborús uszító viperákat engednek. De a kakadu meg a vétótlan köpcös geci gazdája jó csicskák. Megszavaznak bárkit. Ez a bemtéri antimagyar gazember meg majd rutinosan parancs nélkül is árulja ott a magyarokat a zsidó háborúcsináló gazdáiknak. A kéksárga rongyokba bújt kegyelemtelen novák pedig csak egy szánalmas hoholfasszopó senki. Teszi, amire utasitják.
soma100
2023. február 16. 08:35
Már megrémültem , hogy Vadait! :-)
kabajeva
2023. február 16. 08:25
Valami fideszes cimbi ez is. Jól tud majd visszaosztani.
balbako_
2023. február 16. 08:13
Sok sikert kívánok Balogh úrnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!