Így dolgozott a legendás HUNOR mentőcsapat Törökországban (VIDEÓ)

2023. február 14. 18:15

A legújabb felvételeken megtekinthetik a magyar alakulat munkáját.

2023. február 14. 18:15
null

A Mandiner korábban már tájékoztatott róla, hogy a magyar mentőcsapat tagjai szinte házról házra jártak, és túlélők után kutattak. Ameddig lehetett, igyekeztek minél több emberéletet menteni a helyszínen, még azután is, hogy a mentőcsapatok többsége már elhagyta Törökországot.

Összesen tizenhét embert, köztük három gyereket mentettek ki a romok alól. A hazaérkezés pillanatairól készült videót pedig ide kattintva tudják megtekinteni.

Ezen a videón pedig megtekinthetik a HUNOR mentőcsapat hősies tevékenységének több mozzanatát:

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rókakoma1
2023. február 14. 20:07
Életet menteni veszélyes körülmények között hősies dolog. Mindig, mindenkor!
Menhetten
2023. február 14. 19:04
"A csapatot a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes, Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, Ruszin-Szendi Romulusz, a Honvéd Vezérkar főnöke és Pápai György, az Országos Mentőszolgálat orvosigazgatója fogadta." Óriási munkát végezték, de undorító, ahogy kormányzatilag körbeszopkodják őket, mikor rajtuk kívül még rengeteg magyar mentő volt kint..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!