Elon Musk újra a világ leggazdagabb embere

2023. február 28. 14:43

A Tesla vezérigazgatója pár hónapon át csak második helyezett volt a francia Bernard Arnault után.

2023. február 28. 14:43
null

Visszanyerte a világ leggazdagabb emberének kijáró címet Elon Musk, miután a Twitter-ügy miatti, tavalyi mélyrepülés után a Tesla részvényei idén ismét magasan szárnyalnak – tájékoztatott a hírről kedden az Euronews

A lap tájékoztatott róla, hogy a Tesla vezérigazgatója pár hónapon át csak második helyezett volt a francia Bernard Arnault után.

Musk netto vagyonát hétfőn, az amerikai tőzsde zárása után 187,1 milliárd dollára becsülték – tehát épp megelőzte Arnault-t, akinek „csupán” 185.3 milliárd dollárra becsülték az összvagyonát.

Annak ellenére, hogy Musk megőrizheti a világ leggazdagabb embere címet,

ő az, aki a valaha volt legnagyobb vagyont vesztette el a történelem során.

Tavaly év végén 200 milliárd dollárt vesztett, miután 2021 novemberében még 340 milliárd dollárra becsült vagyona 2022 decemberére 137 milliárdra csökkent – hívta fel rá a figyelmet a lap.

***

Nyitókép: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. február 28. 18:41
"ő az, aki a valaha volt legnagyobb vagyont vesztette el a történelem során" Mint feljebb is írták, azóta visszanyerte egy részét. A másik probléma, hogy a mondjuk 2022-es dollárárfolyamra kellene normálni. A harmadik probléma, aranyban kéne mérni. Akitlosz hol vagy, mi rosszat írtál?
brekker
2023. február 28. 18:27
Vajon miért tartják még? Starlink a varázsszó?
ben2
2023. február 28. 15:49
Ami az igazán érdekes az egész sztoriban, hogy a kommunikációs monopóliumukért pánikoló woke fasiszták azt remélték, hogy a Twitter miatt majd Musk és vele együtt a Tesla is jól rákerül a cancel listára és ez intő példa lesz mindenki számára, aki ujjat mer húzni a ballib mainstreammel (és ami még fontosabb: a Bident kilóra megvevő USA autóipari szakszervezeteivel). Ehhez képes Musk - ahogy mindig - kb. magasról lesz@rja az egész műsort és továbbra is azt csinál és az mond amit csak akar - és ahogy a mellékelt ábra bizonyítja - a valóság újfent őt igazolta.
szintetikus
2023. február 28. 15:47
Nem a lölő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!