CIA-igazgató: Oroszország drónokért cserébe segít Irán rakétaprogramjában

2023. február 27. 07:03

William Burns szerint az oroszok és Irán közti szövetség rohamosan fejlődik, ami aggasztó.

2023. február 27. 07:03
null

William Burns CIA-igazgató a CBS-nek nyilatkozott. Az igazgató kifejtette, hogy Oroszország drónok szállításáért cserébe segít Iránnak a rakétaprogramjának kidolgozásában. Aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy az Irán és Oroszország közötti szövetség rohamosan fejlődik.

„Az irániak már több száz katonai drónnal látták el az oroszokat, amelyekkel fájdalmat okoznak a polgári lakosságnak és a polgári infrastruktúrának Ukrajnában. Emellett tudjuk, hogy lőszert is biztosítottak a tüzérségnek” – mondta Burns.

CIA-igazgató: Kritikus évünk lesz

William Burns szerint az orosz fél jelenleg nem gondol komolyan tárgyalásra, és ebbe az irányba csak a hadszíntéren keresztül vezet út.

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
odysseus
2023. február 27. 14:26
Aggasztó? Ti csináltátok. Központi intelligencia ... legalább ne ez lenne a nevetek.
Robert69
2023. február 27. 13:12
CIA a házasságközvetítő most meg csodálkozik?....Hülye amerikai, nagyképű, barom banda........
ringwoodite
2023. február 27. 13:07
Ez olyan mint amikor Roma ellen folvonult a hatarainal levo "barbar" nepcsoportok tomege, mire a Romai Birodalom osszefosta magat es kipurcant. Most a "nemdemokratikus" orszagok csinaljak ki a demokratikusan terrorista Amerika.
Anonymtalan
2023. február 27. 12:07
Remek munkát végeztetek, összetolátok Kínát és Oroszországot és most még úgy néz ki, hogy Iránt is. Remélem azt a zsenit, akinek ez a víziója volt Majdantól kezdve a háborúig minimum felnégyeltétek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!