Teljesen elment az áram Ukrajna egyik legnagyobb városában

2023. február 04. 12:07

Odessza sötétbe borult.

2023. február 04. 12:07
null

Az Ukrajinszka Pravda arról tudósít, hogy leállt az áramszolgáltatás a dél-ukrajnai Odesszában szombaton. Hozzátették: az állami energiavállalat, az Ukrenergo helyi létesítménye meghibásodott, így Odessza és a környékbeli települések egy része áram nélkül maradt.

Az Ukrenergo azt írja, hogy a hiba javításán már dolgoznak, és ha végeznek, akkor majd helyreáll a szolgáltatás. Emlékeztettek, hogy pénteken is volt már egy hasonló leállás, de akkor „csak” Odessza városának egy része, eg pár környező falu maradt áram nélkül.

Hangsúlyozzák, hogy

az ukrán energiainfrastruktúrát folyamatosan súlyos csapások érik az oroszok részéről.

Azt valószínűsítik, hogy most is egy olyan létesítmény gyulladt ki, amit korábban orosz találat ért.

Fotó: ARIS MESSINIS / AFP 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. február 06. 21:22
Az áramszünetet az oroszokra fogni, ezzel az oroszokkal szimpatizáló ogyesszaiakat szimpátia váltásra sarkallni.
rókabácsi
2023. február 05. 10:55
vajon hova ment? kárpát aljára? azért van ott is sötét?
remi
2023. február 04. 22:18
hohol tg csatornák szerint komoly a probléma, Odesszában egyhamar nem lesz áram. "Ukrainian post The situation in Odesa is serious, the Minister of Energy and the head of Ukrenergo, OVA Marchenko, arrived urgently in the city. Prime Minister Shmyhal instructed to bring all the generators available at the Ministry of Energy to Odesa as soon as possible. The blackout has been going on since the evening of February 3, with 500,000 people without electricity." Ja, és egyelőre meg nem erősíthető, ruszki (bár van amelyik hohol forrásokra hivatkozik) tg csatornákon megjelenő hírek szerint a hoholok feladták artyemovszk/bakhmutot és közepesen rendezett menekülésbe fogtak, a wagner nagy darabot nyomult előre, jelenleg tisztogatnak a fél városban. https://t.me/intelslava/44100 https://t.me/NovichokRossiya/24066
Igazszó
2023. február 04. 16:41
Helyes. Pusztuljanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!