Szürreális: 30 milliót költött a brit rendőrség LMBTQ-árucikkekre

2023. január 08. 10:00

De legalább lett szivárványos ajakbalzsamja a rendőröknek. Nem vicc.

2023. január 08. 10:00
null

A brit rendőrség 66 000 fontot, azaz durván harmincmillió forintot költött szivárványos árucikkekre, köztük zászlókra, szelfikeretekre és tollakra – tudta meg a The Telegraph. Az elmúlt három év során Anglia és Wales 27 rendőrsége költött LMBTQ-témájú sípokra, kulcstartókra, cipőfűzőkre, tollakra és ajakbalzsamokra.

Az információszabadságról szóló törvények alapján közzétett számadatokból kiderült, hogy a 27 testület 2019 és 2022 között 66 689 fontot költött LMBT-árucikkekre.

A legtöbbet a dél-walesi rendőrség költötte, 24 000 fontot, mégpedig szivárványos zászlókra, arcfestékekre, pólókra, jelvényekre, tollakra, sípokra, karszalagokra, karperecekre, kanál-villákra, vizespalackokra és kulcstartókra.

A második helyen a Kent Police végzett, amely 8000 fontot költött szivárványsípokra, kulcstartókra, karszalagokra, griffes tollakra, radírra, papírmatricákra, görbe tollakra, ceruzákra, alátétekre, kulcstartókra, trolley érmékre és igazolványtartókra.

A Lancashire-i rendőrség 1500 font értékben vásárolt szivárványos ajakbalzsamot, zászlókat, kulcstartókat, kulcstartókat és matricákat, míg a Wiltshire-i rendőrség 538 fontot költött LMBTQ kulcstartókra és „szivárványos fuzzy bogarakra”, akármik is legyenek azok.

Nyitókép: David Cliff / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2023. január 09. 11:40
Én azt hittem, hogy a rendőrség feladata a rend fenntartása, nem pedig a társadalmi kérdésekben való állásfoglalás (különösen, ha az a kérdés konkrétan törésvonalat jelent a közösségben). No persze, a progresszív ideológia része már az ősidőktől az, hogy "ezek nem politikai, hanem abszolút kérdések, ezért helyénvaló ezekben az emberek feje felett dönteni ezekben" - én is pont ezt mondanám, ha diktatúrát szeretnék építeni. Amúgy meg a balosoknak érdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy mit szólnának hozzá, ha a rendőrautók festése piros-fehér-zöld lenne, és a "Szolgálunk és Védünk" helyett "Isten, haza, család" lenne ráfestve.
slavia
2023. január 08. 21:18
Undorító és egyben bizakodásra ad okot ez az egész buzi nyomulás/biztatás....Egyet nem kellene elfelejteni, a leszbinek, meg a buzinak NEM lesz gyermeke. Ergo, a hibás génjeit nem örökíti tovább remélhetőleg ez a deviancia egy emberöltő alatt kihal illetve mivel mindig is volt remélhetőleg valami normál szintre fog csökkenni. Valamint az egyre nagyobb vérszemet kapó muzulmán migránsok is hamarosan el kezdik a számukat csökkenteni, ezt borítékolom.
sheu
2023. január 08. 20:37
Kik vezetik Nagy-Britanniát, kik azok, akik ezeket a döntéseket meghozzák? Nekem senki ne mondja, hogy az átlag angol, skót, walesi, észak-ír polgár ezzel a szennyel egyetért. Beteg állatok vannak szinte mindenütt döntési helyzetben, és senki sem tudja, hogy kerültek ezek oda, ki hatalmazta fel őket.
Lajoss
2023. január 08. 18:04
Mi most a Vodafont vesszük meg a Lölőnek,az sem hasznosabb..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!