Nőket erőszakolt, amikor még férfi volt, most transzneműként nem mehet női börtönbe

2023. január 26. 15:03

Féltik a női rabokat.

2023. január 26. 15:03
null

A Sky News arról ír, hogy Isla Bryson a bíróság szerint két nőt erőszakolt meg akkor, amikor férfiként élt volt, és Adam Graham volt a neve. Azóta transznemű nőként él, írják, az ítélet szerint azonban nem mehet női börtönbe. Hozzátették: A 31 éves férfit most még nők között tartják fogva, de

akik mellett Bryson is ott van.

Mint kiderült, Bryson ügye a skót parlamentig jutott: a brit miniszterelnök is megszólalt, és úgy nyilatkozott, megérti az aggodalmakat. Skócia első minisztere elmondta: „tekintettel a közvélemény és a parlament érthető aggodalmára ebben az ügyben, megerősíthetem, hogy ezt a foglyot nem a Cornton Vale női börtönben fogják fogva tartani. Remélem, ez biztosítékot nyújt a nyilvánosság számára”.

Hangsúlyozzák:

az Egyesült Királyság törvényei szerint minden transznemű női rab saját elbírálást kap,

szigorú kockázatfelmérést végeznek az ügyben, és csak utána helyezik őket női börtönbe, illetve a fogva tartásuk alatt olyan neműek között tartják őket, amilyennek vallják magukat.

Bryson 2016-ban és 2019-ben erőszakolt meg interneten megismert nőket a vád szerint. Megírták: a férfi a bíróságon ugyan tagadta az ellene felhozott vádakat, de végül bűnösnek találták mindkét esetben.

Nyitókép: Felvonuló a leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzszexuálisok tüntetők Pristinában 2019. október 10-én. (MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. január 27. 17:07
Tök mindegy! A szemét az szemét, ki kell dobni a francba! Majd a többiek tanulnak belőle!
istvanpeter
2023. január 27. 09:57
Mindebben az a megdöbbentő, hogy a szexuális aberrációt és az azzal való szélhámosságot parlamentek, valamit állam- és kormányfők hagyják jóvá és szervezik a terjedését.
Lotti
2023. január 26. 19:08
Fúj, fúj! Szegény rókát nem akarják beengedni a tyúkólba!
írmag
2023. január 26. 18:28
Ez a lényege az egész LMBTQ...stb habosításnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!