Kadirov: Fáradságos munkával szabadítottunk ki újabb harcosokat szilveszterkor

2023. január 04. 15:32

„Senkit sem fogunk a sors kegyelmére bízni” – fogalmazott a csecsen vezér.

2023. január 04. 15:32
null

„Ne hagyjátok el a sajátjaitokat!” – idézte a csecsen hadúr Vlagyimir Putyin orosz elnök álláspontját. „Ez megerősítette az egységünket, és lehetővé tette, hogy több száz orosz harcost kimenekítsünk ukrán fogságból” – hangsúlyozta Ramzan Kadirov Telegram-oldalán.

Putyin szövetségese ezután arról számolt be, hogy

A bejegyzésből az is kiderült, hogy Kadirov utasítására Shamsail Saralijev, az Állami Duma képviselője, más szövetségi ügynökségekkel szorosan együttműködve foglalkozott ezzel az üggyel. 

A bejegyzésben arra is kitértek, hogy 2022 decemberében sikerült mintegy 200 orosz katonát szabadon bocsátani. Vjacseszlav Gladkov, a Belgorodi terület kormányzója mindannyiuknak ruhát, élelmet és minden mást biztosított, amire a fogságból szabadultaknak szükségük volt.

„Minden egyes harcosunkat kiszabadítjuk”

A poszt végén a hadvezér háláját fejezte ki azok felé, akik részt vettek harcosainak a kiszabadításában.

és minden egyes harcosunkat kiszabadítjuk Vlagyimir Putyin legfőbb főparancsnokunk utasításai szerint!” – zárta gondolatait Ramzan Kadirov.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. január 04. 17:59
„Ne hagyjátok el a sajátjaitokat!” – idézte a csecsen hadúr Vlagyimir Putyin orosz elnök álláspontját. „Ez megerősítette az egységünket, és lehetővé tette, hogy több száz orosz harcost kimenekítsünk ukrán fogságból” Putyin kijelentése lehetővé tette?
the real tuco ramirez
2023. január 04. 17:34
nahat hogy ennel a cikknel egyetlen putyin berenc se jelent meg! ugy laccik ez mar a szerencsetlen itteni komcsijainknak is sok!
Box Hill
2023. január 04. 17:11
A néped mikor szabadul ki az orosz gyarmatosításból?
LancelotDuLac
2023. január 04. 16:53
"Fáradságos munkával szabadítottunk ki újabb harcosokat szilveszterkor" - honnan? a romok alól a hullákat azonosításra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!