Így ünnepelték a szurkolók az argentín válogatott győzelmét (videó)

2022. december 13. 22:26

Latin-amerikai hangulatot varázsoltak a keleti éjszakába.

2022. december 13. 22:26
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, remek játékkal, a vártnál könnyebben jutott a katari világbajnokság döntőjébe Argentína.

Az internetre azóta több videó is felkerült arról, hogy a szurkolóik, hogy ünneplik a csapat továbbjutását Katarban. Az összegyűltek igazi latin-amerikai hangulatot varázsoltak a közel-keleti metropoliszba.

A videót alább tekinthetik meg:

***

Remek játékkal, a vártnál könnyebben jutott a katari világbajnokság döntőjébe Argentína - Argentína-Horvátország: 3-0

Ütemesen indult az első elődöntő a 2022-es katari világbajnokságon, Argentína Horvátországgal csap össze a fináléba kerülésért. Kövessék velünk a meccs legfontosabb eseményeit! Az elődöntő első félidejében a horvátok magabiztosan passzolgattak, de argentin mezőnyfölény dominálta a játékot. A mérkőzés első fontosabb mozzanatára a 15.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
telekaszter
2022. december 14. 11:50
Na, buzipierre, látod hogy nem kell szétverni a várost győzelem esetén, mint ahogy az általad felszopott migránsaid csinálják? :)
Box Hill
2022. december 14. 09:43
Brüsszel megint ég?
szalard
2022. december 14. 08:49
Remélem a marokkóiak megnyerik a világbajnokságot. Nem árt a nyugati városoknak a marokkói szurkolók rombolása és pusztítása.
Beszélgető
2022. december 14. 08:07
Örülhetnek a hollandok, hogy nincs náluk nagyobb menekült kontingens argentínból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!