Ingyen fagyaszthatják le spermájukat az orosz katonák

2022. december 28. 12:13

A kiadásokat a szövetségi költségvetésből fedezik.

2022. december 28. 12:13
null

Az ukrajnai katonai műveletekre való mozgósításban részt vevő orosz katonáknak joguk lesz arra, hogy spermájukat ingyen lefagyasszák kriobankokban – olvasható a The Guardian cikkében. Igor Trunovra, az Orosz Jogászok Szövetségének elnökére hivatkozva a TASZSZ arról számolt be, hogy az egészségügyi minisztérium az ő költségvetési támogatás iránti kérésére válaszolt a tervvel.

A minisztérium „meghatározta a 2022-2024-es különleges katonai műveletben való részvételre mozgósított állampolgárok számára az ivarsejtek (spermiumok) ingyenes konzerválására és tárolására vonatkozó pénzügyi támogatás lehetőségét a szövetségi költségvetésből” – nyilatkozta Trunov. A családok ingyenesen használhatják a tárolt ivarsejteket, ha a kötelező egészségbiztosításuk szerint erre lehetőségük van.

Nyitókép: STRINGER / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. december 28. 20:24
Nincs mit lefagyasztani. Otthonról megüzente az asszony, ne tartsák magukba. Ott vannak az ukrán nők. Kiadták az elhajlási engedélyt.
mo ching
2022. december 28. 17:24
Ennek örömére Z bejelenti a holnap esti piálása után, hogy az ukrán katonák meg lefagyaszthatják az egész töküket a keleti fronton, és mindezt ingyen, mert zsoldot úgyse fognak kapni közben. Ugyanis nincs betervezve, hogy jelentkeznének érte azok, akiket kiküldenek oda a lövészárkokba.
nempolitizálok
2022. december 28. 17:07
Moszkva lakosai és vendégei ingyenesen utazhatnak a tömegközlekedési eszközökön szilveszterkor. Ezt az információt a fővárosi főpolgármester és kormány sajtószolgálata tette közzé. Mennyivel nagyvonalúbb mint ez a szarrágó, Gyurcsánycseléd Kartácsony.
Nasi12
2022. december 28. 16:44
Logikus húzás a háborús humán veszteségek korrigálására. Ratkó korszak jön az oroszoknál?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!