Reagált a magyar külügyminisztérium Putyin felvetésére

2022. november 06. 15:22

Az orosz elnök belengette, hogy Magyarország követelhetne területeket Ukrajnától.

2022. november 06. 15:22
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök nemrégiben arról beszélt, hogy Lengyelországnak, Romániának és Magyarországnak is lehetne területi követelése Ukrajna felé, mivel ezektől az országoktól erőszakkal elcsatoltak olyan területeket, amelyek ma Ukrajnához tartoznak.

A román kormány kijelentette, hogy határozottan támogatják Ukrajna függetlenségét és a területi integritását elismerik, a lengyelek pedig elszögezték, hogy olyan álhírekről beszélt Putyin, amik távol állnak az igazságtól.

Magyarország is válaszolt

Hazánk külügyminisztériuma leszögezte az Indexnek, hogy 

Nyitókép: Mandiner Archív 

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolcsika
2022. november 07. 21:40
Mi a francnak kellenének azok a területek? Szegény országrésznek ott van Nógrád vagy Borsod. El buknák a titulust. Mehetnének a milliárdok a felzárkoztatásra. És kapnánk egy rakás ukránt is. Milyen szép gondolat. Amúgy Putyin hova megy vissza a múltba. Területek elcsatolása meg egyebek. Kicsit visszább megy és oda adja az avaroknak.
Lotti
2022. november 07. 12:57
Ostoba nyilatkozat! Azt kellett volna mondanunk, mint a lengyeleknek, románoknak. Ma Kárpátalja lakosságának 6 - 8 %-a lehet magyar (azon belül nagy arányban cigány). Mi történhetne egy visszacsatolás után...?
egali
2022. november 07. 10:42
Az az igazság, hogy a román és lengyel nyilatkozatok, szinte azonnal.... "Hogy mi?! Az kizárt, ilyenre meg csak nem is gondoltunk, aki ezt feltételezi az.. , és különben is kikérjük magunknak... Pfuj... Soha nem is kéne ajándékba se!" Aha, tudjuk. Teljesen emberi dolog. Egyből beleszaladni a (gondolat-) bűnösök mentegetőzésébe. A lengyelek titkosan táviratoznak most, a magyar nyilatkozat után, a románoknak.... "megszivattak az oroszok. Stop." "minket is komám! stop." "Csak a magyarokat nem tudják. Hop."
LKJK
2022. november 06. 22:55
Hoppá, valaki felismeri hogy magyarországot szétrabolták egy koncepciós perben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!