A brit sajtó újra Putyin „halálos betegségeivel” foglalkozik

2022. november 30. 10:38

Az keltett gyanút a bulvármédiában, hogy Putyin lába remegett, míg a kazah elnökkel tárgyalt.

2022. november 30. 10:38
null

A Daily Star újra az orosz elnök halálos betegségéről ír, a brit bulvárlap azt írta, hogy Putyin a Tokajev kazah elnökkel történt találkozóján láthatóan rosszul volt, arca duzzadt volt, törékenynek tűnt és többször is úgy tűnt, mintha görcs rángatná a lábát. A cikk szerint a lábremegés klasszikusan a Parkinson-kór feltűnő tünete

Kaszim Tokajev kazah elnök a hét elején találkozott az orosz fővárosban Vlagyimir Putyinnal, ahol az orosz-kazah-üzbég gázunióról tárgyaltak. A lap megemlíti, hogy a meg nem erősített információk szerint Putyin emellett hasnyálmirigyrákban szenved és a kiszivárgott hírek szerint állapota rohamosan romlik. 

Egy Telegram-csatornára hivatkozva azt írják, hogy az orosz elit körében is kezd feltűnő lenni, hogy az orosz elnök jelentősen lefogyott és tartós a köhögése. A Daily Star szerint Putyin már csaknem tíz kilót vesztett eredeti súlyából. Állítólag Putyin karján több injekciónak a nyoma is felfedezhető, amire alapozva azt írják, valószínűleg a kórházi kezelés során infúzióra kötötték. 

A lap megkérdezte Sir Richard Dearlove, korábbi brit titkosszolgálati vezetőt is ezzel kapcsolatban, aki szerint Putyin egy éven belül távozik majd a hatalomból. 

Így hal bele mindenbe is Putyin, aki lehet, hogy már nem is létezik

Vérrák, hasnyálmirigy-rák, májrák, Parkinson-kór - csak néhány olyan súlyos betegség, amelyek közül egyetlen is alkalmas lenne arra, hogy bárki visszavonuljon. Összeszedtük, eddig milyen találgatások láttak napvilágot az orosz elnök egészségi állapotával kapcsolatban. A Daily Mail február 25-én, az orosz aggresszió másnapján közölt cikket arról, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök a „hosszú COVID" hatásaitól szenved, az egészségügyi problémák pedig jelentősen befolyásolják döntéseit.

Nyitókép: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2022. november 30. 20:01
Itt a megdöbbentő amerikai elemzés: Ez fog történni Zelenszkijjel https://www.origo.hu/nagyvilag/20221129-zelenszkij-amrikai-elemzes.html
sorostalanság
2022. november 30. 14:10
Ilyen velem is előfordul néha. Semmi sem indokolja, de "ideges" a lábam. Kinek nem volt már ilyen esete? A brit tudósok meg a titkos szolgálat, ugyanmár! Putyin mandátuma nagyjából másfél év múlva jár le és valószínűleg már nem indul újra. Lehet, hogy valóban kínozza valamiféle betegség és biztosan meg fog halni egyszer, mint mi mindnyájan. 70 éves és egy ekkora ország vezetése nem éppen paleo diéta...
Tidal_wave
2022. november 30. 13:59
"Egy éven belül távozik a hatalomból". Egyébként is lejárna 2024 tavaszán a mandátuma...
JoOnny
2022. november 30. 13:50
Mivel még maga Sztálin is elpatkolt egy napon - hiába gondolták még a közvetlen munkatársai is, hogy örökké él majd - így nem kizárható márcsak a koránál fogva sem, hogy betegséggel küzd Putyin. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy direk triggerelik a nyugati ellenfeleket ezekkel a rángásokkal, stiklikkel, hogy abba hitbe ringassák őket, hogy nem sok van hátra, topni kell az ukránoknak a zsetont meg a fegyvert, Putyin meghal nemsoká, az idő velünk van. Közben meg semmi baja, a nyugat meg elpazarolja az erőforrásait és törésvonalalakat ver a nato országok közé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!