Ukránok: Ötven orosz katonát öltünk meg

2022. november 18. 19:49

Minderre az orosz megszállás alatt lévő Herszon megyei Szkadovszk városban került sor.

2022. november 18. 19:49
null

Az ukrán védelmi erők az elmúlt napokban csapást mértek egy orosz katonai egységre az orosz megszállás alatt lévő Herszon megyei Szkadovszk városban, és megerősített információk szerint közülük mintegy ötven katona halálát okozták – közölte az ukrán vezérkar péntek esti harctéri helyzetjelentésében.

A kijevi katonai vezetés hozzátette, hogy a szintén Herszon megyei Csaplinka városban pedig egy orosz lőszerraktárt semmisítettek meg. A vezérkar arról is tájékoztatott, hogy értesülései szerint az orosz megszálló csapatok egyes egységeit áttelepítették a herszoni régióból a Luhanszk megyei Novoajdar város térségébe.    

A vezérkar közlése szerint pénteken az orosz erők országszerte öt rakétatámadást hajtottak végre, és több mint tízet rakéta-sorozatvetőkkel. A nap folyamán az ukrán légierő négy csapást mért olyan területekre, ahol orosz katonák és fegyverek összpontosultak. A nap folyamán az ukrán rakéta- és tüzérségi egységek két orosz parancsnoki állást, kilenc élőerő-, fegyver- és haditechnika-koncentrációs területet, két lőszerraktárt és egy vasúti hidat találtak el.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/Bernat Armangue

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. november 19. 00:05
Magukat megadó orosz katonákat lőttek agyon az ukránok (videó 18+) Újabb háborús bűncselekményt bemutató felvétel került fel az internetre, amit ukrán katonák követtek el, magukat megadó orosz katonákkal szemben. A felvételen ukrán fegyveresek körbevesznek egy romos épületet és felszólítják az ott tartózkodó oroszokat, hogy jöjjenek elő, adják meg magukat. Miután a felszólításra a katonák előjöttek, kezüket a tarkójukra helyezve a földre fektették őket és végeztek velük. A https://internetfigyelo.com/megdobbento-video-jelent-meg-az-interneten-magukat-megado-orosz-katonakat-lottek-agyon-az-ukranok-video-18/
formaegy
2022. november 18. 23:10
+ még lemészároltak egytucatnyi orosz hadifoglyot - és ki tudja még hányat. Ha "béke" időben képes a puccosseggű 8000 embert legyilkoltatni akkor el lehet képzelni, hogy ez a gyilkos náci mire képes még. Tudatosan kilőni 2 rakétát egy NATO országra, hogy a NATO beavatkozzon a háborúba..... Kinek is az érdeke? A gyilkos USA-nak a gyilkos puccosseggű pedig végrehajtja.
nuknuk
2022. november 18. 22:47
Max kivégeztek 50 hadifoglyot.
szintetikus
2022. november 18. 22:09
Napalmot rájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!