Szergej Lavrov kórházba kerüléséről cikkeztek, az érintett cáfol

2022. november 14. 10:30

Indonéz tisztviselők közölték a hírt.

2022. november 14. 10:30
null

Kórházba került Szergej Lavrov, miután megérkezett az indonéziai Balira, ahol Vlagyimir Putyin helyett vesz részt a G20-as csúcson.  A hírről az Associated Press számolt be, indonéz kormányzati tisztviselőkre hivatkozva. Egyikük sem vállalta a nevét, de annyit elárultak, hogy Lavrovot szívproblémák miatt kellett kórházba szállítani Denpasarban. Az egészségügyi intézmény nem kommentálta az ügyet, ahogy az orosz nagykövetség sem. 

FRISSÍTÉS:

Nem sokkal a hír közlése után Maria Zaharova külügyi szóvivő Telegram-csatornájára töltött fel egy videót, amelyen maga az érintett látható, amint a hotel teraszán üldögél. 

„Szergej Viktoroviccsal itt Indonéziában olvassuk a hírfolyamot és nem hiszünk a szemünknek: kiderült, hogy kórházba vitték!

Ez természetesen a fake news legmagasabb szintje. Na, parancsoljanak”.

– tette hozzá. 

A videó itt megtekinthető:

Nyitókép: Handout / Orosz külügyminisztérium / AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2022. november 14. 18:51
I love-rov!:)))
files32
2022. november 14. 16:30
Az orosz külügyminiszter a hanyatló nyugat termékeiben pózolva gúnyolódott a nyugati médián. a "hanyatló Nyugatot" rendszeresen ostorozó orosz külügyminiszter ezt a jó hangulatú videót egy Apple Watch órában, az asztalán egy iPhone készülékkel, valamint egy fekete amerikai sztárművész, a 27 évesen, kábítószer-túladagolás következtében meghalt, barátnője szerint az emberekhez nemüktől függetlenül szexuális vonzódásra képes Jean-Michel Basquiat nevével és rajzával díszített pólóban vette fel.
Takagi
2022. november 14. 14:38
Szeretné a sok buzi náci. Többet ér mint a sok genderes g..i neomarxista
files32
2022. november 14. 14:03
Adjatok nemi káliumot, sokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!