LMBTQ-Superman coming outol az igazi Superman előtt

2022. november 15. 11:36

„Történelmi” pillanat a hamarosan megszűnő biszexuális Superman-szériában .

2022. november 15. 11:36
null

A humenonline jóvoltából megtudhatjuk, hogy a biszexuális, klímaváltozás ellen küzdő Superman a legújabb számban coming outol apja, az igazi Superman előtt.  Az LMBTQ-Superman, Jon bevallja Supermannek, hogy félt elmondani neki, hogy egy férfit szeret, mert azt hitte, ezzel csalódást okoz apjának. Clark válasza erre:

„Életem minden napja jobb, mióta te a részese vagy. Minden egyes napja. Ezen az utolsó dolog, ami változtathat, az, hogy kit szeretsz. Számomra bárki, aki jobbá teszi a te életed, mindig is hős lesz. És akármi is történjen, én melletted állok. Megvédelek. És szeretni foglak, és mindig, mindig az apád maradok.”

A DC Comics október közepén bejelentette, hogy a decemberi szám lesz az utolsó az LMBTQ-Superman szériából, mivel az eladási számok alacsonyak.

Az új Superman meleg, és a klímaváltozás ellen harcol

Az új Superman Clark Kent (az eredeti Superman) és Lois Lane fia. A neve Jonathan, akikek kalandjairól néhány hónapja önálló képregénysorozatot indított a DC „Superman: Son of Kal-El" címmel. Jonathan a klímaváltozás hatásai ellen küzd, menekültek kitoloncolása ellen harcol és iskolai lövöldözést hiúsít meg.

Kapcsolódó 

Tovább bombázzák a gyerekeket: már Peppa malac is érzékenyít

A legkisebbek körében óriási népszerűségnek örvendő malacka meséjét is elérte a szivárványos lobbi. Bővebben...

Leszbikus csók miatt tiltották be a Disney-Pixar új animációs filmjét

Az Öböl-menti országokban tilos a homoszexualitás ábrázolása. Bővebben...

Rohamosan szaporodnak a gyermekeknek szánt LMBTQ-tartalmak

Léteznek olyan műsorok, amelyekben akár 33 nem heteroszexuális karakter is szerepel. Bővebben...

Nyitókép: Twitter 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2022. november 17. 14:25
Mi meg itt hímelünk-hámolunk a krumplival, a tojással meg a tartós, 1,5-ös tejjel, miközben a világban micsoda óriási dolgok történnek. Mondjuk az nem tudom kinek meglepő, hogy egy biszexről kisvártatva kiderül, hogy full homár. Lessz itt még nyüzsgés az ereszcsatornák tájékán, ha ez így folytatódik
florin
2022. november 16. 15:52
Elmennek a jó q...rva édes anyukájukba, már bocsánat.
Nabakker
2022. november 16. 07:50
Kretének. Tönkre teszik a civilizációt.
Trinitysum
2022. november 15. 18:14
Buzi azért lesz valaki, mert nem férfi. Az a férfi, aki egy nőt ki tud elégíteni, annak nem fordul az érdeklődése férfi felé. Leszbikus pedig az lesz, aki férfivel nem tud kielégülni. Aki mást mond, nem ismeri az emberi természetet, csak ideológiákat gyárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!