Nézze meg, mekkora károkat okozott a földcsuszamlás Ischián (VIDEÓ)

2022. november 30. 17:48

A katasztrófában nyolcan életüket vesztették.

2022. november 30. 17:48
null

Nagy pusztítást végzett egy sárlavina a Nápolyi-öbölben fekvő Ischia szigetén péntekről szombatra virradóra. Különösen nagy károk keletkeztek Casamicciola községben. Nyolc ember meghalt, négyet továbbra is keresnek.

Az olasz polgári védelmi hivatal vezetője a tragédia után úgy nyilatkozott,

annak, hogy a földcsuszamlás ekkora károkat tudott okozni, részben oka az illegálisan épített házak elszaporodása.

A katasztrófa helyszínéről egy videó is megjelent a Corriere della Sera című olasz napilap oldalán. A drónfelvételt a lap megbízásából egy főleg élő videós közvetítésekre specializálódott ügynökség készítette. 

Emellett egy élő közvetítés is elérhető a helyszínről. Utóbbi videó alább tekinthető meg:

MTI/Corriere della Sera

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2022. november 30. 18:59
A Charlie Hebdo már rajzolja is a véres lazagne-képeket.
Odone Ricci
2022. november 30. 18:25
Borzalmas látni a házak elsodrását és vagy kilenc ember halálát. Még mindig keresnek eltünt embereket. Sok vita van a korrupció körül. Az olasz camorra területe ez, ahol igen könnyen adnak építési engedélyeket nem törődve a geológusok tilalmával. Vulkánikus sziget és a földcsuszamlás elég gyakori ezen a szigeten, főleg hatalmas esőzések után. ---- Magyarországgal szemben állandóan a korrupciót emlegetik, más országokkal nem törődik az EU-Bizottság és Parlament. A mosolygós úri asszonynak és orvos igazgató férjének a BionTeknél is lehetnek aggályaik az EU-s ANTITRUST törvények miatt. A BCE elnöknőjének ügyéről is hallgatnak. Az EU-P-ben ülő és Mo-ellen szavazó magyar képviselőknek is akad vaj a fejükön. Avagy egyeseknek lehet ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!