HIMARS-rakétarendszerek érkeznek Lengyelországba

2022. november 18. 06:17

A Lockheed Martin megerősítette: húsz HIMARS-t szállítanak le a lengyeleknek.

2022. november 18. 06:17
null

A Lengyelország által megrendelt húsz HIMARS-rakétarendszert jövőre szállítják le – jelentette be Rita Flaherty, a Lockheed Martin stratégiai és üzletfejlesztési alelnöke.

Készek együttműködni a lengyel védelmi iparral

A Lengyel Sajtóügynökségnek adott interjújában a vállalat alelnöke elmondta, hogy a Lockheed Martin mintegy kétszáz készletet tud felajánlani Lengyelországnak a védelmi minisztérium által kiírt ajánlatkérésre válaszul. Kijelentette továbbá, hogy készek együttműködni a lengyel védelmi iparral.

„Úgy gondolom, hogy a termelés növelésével tartani tudjuk a megállapított határidőt, és

2023-ban leszállíthatjuk a Lengyelország által megrendelt HIMARS-okat

– mondta.

Mariusz Blaszczak lengyel védelmi miniszter még május 26-án jelentette be, hogy 500 HIMARS hordozórakétára tartanak igényt, írja az Al Jazeera

Nyitókép: FADEL SENNA / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2022. november 18. 12:24
Indokolt.
Alaric
2022. november 18. 11:43
Rendszerint rühellem a doktriner hülyeségeidet, Geddi, de ez legalább vicces.
Gyzoltan
2022. november 18. 09:33
Egyre egyértelműbb, hogy a zsidóság nem enged eredeti céljaiból, s felprédálja Oroszországot, miközben láthatóan súlyt helyeznek rá, hogy az atomfegyverek használata szóba se kerülhessen... -márpedig e fegyverek használata nélkül Oroszországot lehet temetni! A fokozatos háborús eszkaláció, a politikai, gazdasági nyomás kimerítő terhe alatt az orosz társadalom reakciója kiszámítható, amint a lehetséges jövőnk, jövőtlenségünk is...
szintetikus
2022. november 18. 08:45
Jó lenne ha az USA nukleáris fegyvereket telepítene a lengyelekhez egy esetleges orosz támadás megelőzősére. Ki tudja Obán is mit forral?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!