Kapálni vitték a világ vezetőit Bali szigetén

2022. november 16. 18:35

A G20 csúcs programjaként az indonéz elnök mangroveültetésre vitte a világ nagyhatalmainak vezetőit.

2022. november 16. 18:35
null

Nyitófotó: Dita Alangkara / POOL / AFP

Videó a kapálásról

 

Bali szigetén találkozott a világ 20 legnagyobb gazdaságú országának vezetője a G20 találkozón – jelen volt többek között Joe Biden amerikai és Emmanuel Macron francia elnök, Olaf Scholz német kancellár, Rishi Sunak brit és Narendra Modi indiai miniszterelnök, vagy éppen Ursula von der Leyen európai bizottsági elnök is.

A csúcstalálkozóról szóló hírünket itt olvashatják!

Joko Widodo indonéz elnök az esemény házigazdájaként a tárgyalások mellett egy mangroveültetvényre vitte és munkára is fogta a vezetőket: mangrovefák ültetésébe kezdtek a kormányfők és elnökök.

(Mast IRHAM / POOL / AFP)

 

(Fotó: Mast IRHAM / POOL / AFP)

 

(Fotó: Euronews)

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. november 17. 13:18
Hülye picsa kezében a kapával mintha gyertyát fogna, de rossz.
Jason Bourne
2022. november 17. 09:08
Ezt kellene csinálnotok életetek végéig.
No comment no cry
2022. november 17. 07:58
A cikkírónak súlyos fogalmi és értelmezési zavarai vannak. Eleve faültetésről szól a videó. A kapálás meg azt jelenti, hogy a haszonnövény a körül növekedő gazt a kapával a föld felszíne alatt nem sokkal kettévágjuk, megtisztítjuk a termő területet. Ez komoly fizikai munka, nem úgy mint ez a földtologatás, amit a nagy vezetők - éppenséggel kapával - itt "művelnek". Vitték volna kapálni mindet egész napra, az valami lenne, nem egy ilyen pár perces PR reklámvigyorgás.
Hurka
2022. november 17. 07:57
Végre a helyükre kerültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!