Trump: Ismételjék meg a választást!

2022. november 12. 17:58

„A demokraták mindenféle szavazatokat találnak Nevadában és Arizonában. Micsoda szégyen, hogy ez megtörténhet” − fakadt ki a korábbi elnök.

2022. november 12. 17:58
null

„A demokraták mindenféle szavazatokat találnak Nevadában és Arizonában. Micsoda szégyen, hogy ez megtörténhet” − fakadt ki Truth Social nevű közösségi média oldalán Donald Trump, szúrta ki a Magyar Nemzet.

A korábbi amerikai elnök azután emlegetett választási csalást, hogy Arizonában a demokrata Mark Kelly nyerte meg a szenátusi helyért folyó versengést Trump jelöltjével, Blake Mastersszal szemben.

 

Decembernél előbb nem tudjuk meg, hogy ki irányítja majd az amerikai szenátust

Ahogy arról beszámoltunk, Mark Kelly demokrata szenátor lett végül a befutó pénteken Arizona államban. Kelly felülkerekedett a republikánus Blake Masters-ön, így a demokraták egy győzelemre kerültek attól, hogy Joe Biden elnökségének a következő két évére megszerezzék a szenátus irányítását. A CNN választási élője alapján egy demokrata többségű Szenátus látszik körvonalazódni.

 

Az Egyesült Államok egy bukott nemzet”

Trump szerint „sok szavazógép nem működött, de csak a republikánus körzetekben.

 

Most kezdődik csak az igazi csata a Republikánus Pártban

„Ez a választás egyértelművé tette, hogy Trumppal nem fog menni. A Republikánus Párt és az amerikai konzervatív körökben is megosztó személyiségű üzletember az elmúlt években megpróbálta a saját képmására formálni a Republikánus Pártot, a "trumpista" jelöltjeit előtérbe tolni.

 

Nyitókép: AFP

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrStokes
2022. november 13. 06:50
A kutyab@szók hightec vezető országában EGY HETE számolják a szavazatokat. Kis szünet után csak a kutyab@szók nyerik a választói körzeteket. Mentik a demokráciát , mint 2020-ban.
LancelotDuLac
2022. november 13. 04:09
Meg van a szenátusi többsége a demokratáknak (50 szenátusi szék)!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Don't Worry Be Happy! https://edition.cnn.com/election/2022/results/senate?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202211&election-data-id=2022-SG&election-painting-mode=projection&filter-key-races=false&filter-flipped=false Az alsó házban is már csak 7 hellyel vezetnek republikánusok 211 - 204 mostani állás - tegnapelőtt volt 209 - 193 https://edition.cnn.com/election/2022/results/house?election-data-id=2022-HG&election-painting-mode=projection&filter-key-races=false&filter-flipped=false Elverik republikánusokat, mint buzi a faszát xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD az orbáni átok!!!
Isten jobb keze
2022. november 13. 01:46
Amerika akkor járna a legjobban, ha ezt a bolondot kitiltaná a saját területéről! Xdxd trumpika többet nem léphetne USA területre! Xdxd
betakentaur
2022. november 12. 21:16
Szerintem Trump menjen golfozni, meg horgászni és adja át a terepet a floridai srácnak. Azonnal, vagy a libbancsok 2 év múlva újabb 4 évet behúznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!