Megtört a jég? Telefonon egyeztetett az amerikai és az orosz védelmi miniszter

2022. október 21. 17:12

Az Egyesült Államok és Oroszország az ukrajnai háború kitörése óta nagyon ritkán folytatott egymással tárgyalásokat.

2022. október 21. 17:12
null

Péntek délután telefonon beszélt Szergej Sojgu orosz és Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter. A beszélgetés részleteit nem hozták nyilvánosságra, az kiderült, hogy a nemzetközi biztonság és Ukrajna helyzete volt a beszélgetés fő témája – számolt be a Reuters. 

Az orosz RIA hírügynökség és a Pentagon is megerősítette a tárgyalás tényéyt, bővebb információkat azonban ők sem közöltek arról, hogy pontosan mi is hangzott el a telefonbeszélgetés során.

Az Egyesült Államok és Oroszország az ukrajnai háború kitörése óta csak nagyon ritkán folytatott egymással tárgyalásokat,

a kommunikáció szinte kizárólag a nyilvános üzengetésre és fenyegetőzésre korlátozódott az elmúlt bő fél évben. A Kreml többször jelezte azt, hogy nem kívánnak tárgyalóasztalhoz ülni Joe Biden amerikai elnökkel. 

Nyitókép: AFP

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. október 22. 04:09
Fogtündérekről, plakátokról és csecsenekről. https://www.youtube.com/watch?v=yFaWGndqxuM
LancelotDuLac
2022. október 22. 01:04
Megbeszélték, hogy kilövik putyint, mint egy rühes kutyát, kivonulnak az oroszok és lőn béke!
pandalala
2022. október 21. 23:45
Ja, gondolom, a jégről tárgyaltak. Komolyan. :-D
Performan
2022. október 21. 23:25
Megtört a jég? Nehéz elképzelni. Egy arrogáns amerikai seggfejet, aki az alkalmat kioktatásra használja fel, annél könnyebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!