Roger Waters felkerült az ukránok halállistájára

2022. október 05. 15:44

A Pink Floyd társalapítója szerint a jelenlegi háború „szükségtelen”, de – mint vélekedik – nem kellett volna a Nyugatnak arra szorítania Oroszországot, hogy háborút indítson.

2022. október 05. 15:44
null

Interjút adott Roger Waters, a Pink Floyd társalapítója a Rolling Stone magazinnak, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett. A zenész eddig is gyakran nyilvánult meg különböző politikai kérdésekben, többek között úgy vélekedett, hogy Biden háborús bűnös, Zelenszkijt tárgyalóasztalhoz kell ültetni.

Waters az interjúban kifejtette: szerinte a média „azzal tömi az embereket, hogy Oroszország és Kína gonosz, míg a Nyugat jó”, ám ő ezt árnyaltabban látja. Példaként hozza, hogy

Amerika több választásba szól bele és több embert öl meg, mint bármely másik ország”. 

A zenész szerint csupán „nyugati propaganda” az orosz háborús bűnök említése Ukrajnában, vagy az, hogy az oroszok korábban beavatkoztak volna az amerikai választásokba. Elmondta azt is:

Rajta vagyok az ukrán kormány által támogatott halállistán!”

Hozzátette, hogy „amikor megölnek valakit arról a listáról, azt írják a képére, hogy »kiiktatva«”.

Az ukrán szélsőségesek listájára a múltban felkerült Orbán Viktor magyar miniszterelnök, valamint Bayer Zsolt publicista is.

magyar miniszterelnök, valamint publicista is.

Nyitókép: Ilyas Tayfun Salci /  Anadolu Agency / AFP

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2022. október 06. 09:16
Már várom a pillanatot, hogy a liberális média elkezdje magyarázni, hogy tulajdonképpen meg is érdemli, hogy rajta legyen. tegnap az indexen is volt erről szó, ott a ny times cikkére hivatkoztak, akik leszögezték, hogy ez a lista nem halál, csak amolyan általános lista. Igaz, hogy a hatóságok tudnak róla, de ez csak figyelemfelhívásra van. Az is mennyire durva, hogy a lengyelek hogy elzavarták Roger Waterst, aki pedig nem tesz mást, mint amit a 60-as évek vége óta folyamatosan: a békéért szónokol a maga pódiumáról. Szar korcs világ ez: a háború béke, ahogy Orwell írta.
5m007h 0p3ra70r
2022. október 06. 08:47
Na neeee! Háháhá!
Nabakker
2022. október 06. 07:28
Szégyen gyalázat.
kivancsijani
2022. október 05. 19:30
EU csatlakozásra érett kiváló nemzet - már amennyiben figyelembe vesszük, hogy az EU pusztulásra érett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!