Ukrán miniszter: „Népünk készen áll a szenvedésre”

2022. október 22. 07:29

„Mindenki úgy érzi, hogy a hadseregünk a csatatéren győzedelmeskedik” – hangoztatta Oleksandr Kubrakov.

2022. október 22. 07:29
null

Ukrajna népe „kész elszenvedni” egy sötét és hideg telet, amíg az orosz csapatok még mindig megszállva tartják Ukrajna területét – mondta az ország infrastrukturális minisztere pénteken a CNN-nek.

„Mindenki úgy érzi, hogy a hadseregünk a csatatéren győzedelmeskedik” – hangoztatta Oleksandr Kubrakov. Hozzátette: a lakosság azt is megérti, hogy az infrastruktúra elleni támadások célja az emberek életének megnehezítése. 

Népünk az elmúlt nyolc hónap során megmutatta, hogy kész várni, támogatja a hadsereget és kész szenvedni

– folytatta Kubrakov. „Mi a hazánkért harcolunk” – tette hozzá. A tárcavezető elmondta, az energiainfrastruktúra elleni támadások következtében az ország elvesztette áramtermelő kapacitásának legalább 40%-át.

Képünk illusztráció. Forrása: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pneumaticus
2022. október 22. 22:45
Győzni fognak... Ukrajna államcsődben van. Egy töltényre sincs pénzük a maguk erejéből. Egy zombi állam. Olyan, mintha élne, de már halott. És győzni fog?!?
zara
2022. október 22. 22:15
„Népünk készen áll a szenvedésre” na azt megkapjátok.... „Mindenki úgy érzi, hogy a hadseregünk a csatatéren győzedelmeskedik” ez álmodozás...7xnagyobb az ukrán veszteség az oroszok márciús közepe óta védekeznek és tűzérségi és légi fölényük van...szóval hány ukránt akartok feláldozni fölöslegesen?
APA152
2022. október 22. 19:32
" Ukrán miniszter: „Népünk készen áll a szenvedésre” Igen. De naponta legalább 10 ezerrel kevesebben. És ebbe csak azt számoltam bele,akik Magyarországra menekülnek. És ha az agyhalott Usa .és Eu vezetői tovább " támogatnak " titeket,akkor két év múlva már csak egyes múzeumokban lehet Ukránt látni,kiállítva.
Revízió
2022. október 22. 18:48
Mocskos nacionalista náci nép, náci kormány, remélem az oroszok végeznek veletek ! Kárpátalján leszóljátok, aki magyarul beszél, hát ugyanolyan mocskok vagytok, mint a vezetőitek, remélem atomot is kaptok !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!