Bayer Zsolt: „Szarok az elvetemült, mocskos arab gyilkosok mentális problémáira!”

2022. október 28. 09:48

Kifakadt a szerző a Párizsban brutálisan meggyilkolt és feltehetőleg megerőszakolt kislány kapcsán.

2022. október 28. 09:48
null

Bayer Zsolt publicista kommentálta a párizsi 12 éves kislány brutális gyilkosságának az esetét, illetve azt, hogy míg George Floyd ügyében hatalmas felháborodás történt, addig Lola ügyében semmi ilyesmi nem volt:

„Igen, ezért a kislányért nincsen requiem.

Szarok ezeknek a mentális problémáira. És tényleg ez lesz a vesztünk, ha csak meg nem jön az eszünk, és nem kezdünk el tűzzel-vassal rendet csinálni” – írta Bayer.

Kapcsolódó

Egy kislány meggyilkolása sokkolja Franciaországot

Súlyos tragédia váltott ki hatalmas társadalmi felháborodást Franciaországban. Párizsban meggyilkoltak egy 12 éves, Lola nevű kislányt, a holttestére egy társasház udvarán találtak rá egy műanyag ládában. A gyilkosság feltételezett elkövetőjét gyanúsítottként őrizetbe vették: egy 24 éves algériai bevándorló nőről, bizonyos Dahbia B-ről van szó, akit már korábban kiutasítottak Franciaországból.

*** 

Lola 12 éves, ártatlan, fehér, európai kislány, Párizsban megerőszakolva, megkínozva, megölve

„Lola 12 éves, ártatlan, fehér, európai kislány, Párizsban megerőszakolva, megkínozva, megölve. Algériai migránsok voltak. Nem, érte nem térdepel Európa, nem térdepelnek a focisták, nem térdepel senki. Csak az amerikai bűnözőért térdepelnek, akit mindenki elé tettek fekete mivolta miatt. Meg a Pozsonyban megölt két felnőtt LMBTQ vagy micsoda szerencsétlenekért sír Cseh Katalin meg az Európai Parlament is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. december 06. 08:27
"feltehetőleg megerőszakolt kislány kapcsán." - erre már Zsolti ki is verte a lompost
Akitlosz
2022. november 02. 15:11
Szarok az elvetemült, mocskos Mandiner újságírók mentális problémáiktól hemszegő cikkei.
Cyklon
2022. október 28. 22:13
A niggerek értelmileg nagyon hátrébb vannak a fehér fajhoz képest: Ebből adódóan, ök soha nem álltak elő semmilyen találmánnyal, nem tudtak megszervezni saját civilizált társadalmat, s az európait csak rombolni, pusztítani tudják. A gyarmatosító, rabszolgatartó dicsőséges nyugat összekeveredett ezzel a primitív állatias világgal és nem tud tőle megszabadulni. Valamiféle bűnbánatot is éreznek a feketékkel szemben a gyarmatokon elkövetett népírtások miatt. Valóban súlyos, amiket elkövettek és most isszák ennek a levét. A nyugat haszonélvezője volt a gyarmatoknak, s most a kib@szott nigger is haszonélvezője akar lenni a nyugati civilizációnak. Szerintem ezt kár volt így összekeverni, a nigger maradjon meg a hazájában, ahol született és érje be azzal a társadalommal, amelyet létrehozott, ne élősködjön Európán. Afrika súlyos veszélyt jelent az európai civilizációra nézve. Ha visszagondolunk Haiti esetére, ahol kiírtották a fehér embert, vagy éppen a mostani Dél –Afrikára, akkor nem vár fényes jövő a nyugatra sem. Az egyszerű földműves parasztoktól kellene tanulnia a degenerált brüsszeli bandának, mert legalább az tudja hogy a földet meg kell kapálni, mert a gyomok elszaparodása a kultúrát teszi tönkre.
helemba
2022. október 28. 14:40
Baszd tele a kurva anyád, te elvetemült náci féregnyúlvány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!