Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Medvegyev szerint a Nyugat „sakkjátszmát játszik a halállal”

2022. szeptember 03. 17:24

A volt orosz elnök elmondta: a Nyugat célja, hogy Oroszországot „a szétesés szélére” taszítsa.

2022. szeptember 03. 17:24
null

A legnagyobb orosz közösségi hálózaton, a Vkontaktén közzétett bejegyzésében Dmitrij Medvegyev, aki jelenleg az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese, azzal vádolta a nyugati országokat, hogy megpróbálják kihasználni az ukrán konfliktust, hogy Oroszországot „a szétesés szélére” taszítsák – írja az Index.

– mondta a volt orosz elnök.

Hozzátette, hogy az „ilyen kísérletek rendkívül veszélyesek”, mert „figyelmen kívül hagynak egy egyszerű axiómát: egy atomhatalom erőszakos szétesése mindig sakkjátszma a halállal”.

Oroszország nukleáris arzenálját p „Nagy-Oroszország megőrzése legjobb garanciájának” nevezte.

Nyitókép: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. szeptember 05. 07:27
Ő lesz Putyin utódja. Az eddigiek szerint ő még sokkal keményebb. Csak azért írom, ha esetleg valaki Putyin eltűnéséről delirálna.
Dezsőke
2022. szeptember 04. 15:02
békét
RasPutin
2022. szeptember 04. 09:05
Mit tesz az orosz ha Csecseföld újra lázadni fog?
Innogreen23
2022. szeptember 04. 08:44
Az az igazság, hogy az orosz medve, nem a kimagasló értelmi kapacitásáról volt híres, hanem arról, hogy rohadt nagy, qwa erős és baromi sok van belőle. Na most a fentiek figyelembe vételével én úgy gondolom nem érdemes a bajszát húzogatni, már csak azért sem, mert európa feje a szájában van. Európa másik feje ( a nyugat európai feje) pedig a seggében. Ergo ha ennek a gyagyesz medvének mondjuk rendesen elgurul a gyógyszere és mondjuk nem elégedik meg ukrajna kibelezésével, na akkor leszünk mi akkora szarban, mint ide Kiskunlacháza ketteslétrán. Ha a költői kép meghaladná vmelyik libsiproli barom képzelőerejét, segítek. NAAAAGY SZARBAN LESZÜNK(VAGYUNK)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!