Salvini: Az EU térítse meg az oroszellenes szankciók okozta károkat

2022. szeptember 04. 17:23

A Liga vezetője szerint eltelt néhány hónap, és a gázszámla megháromszorozódott, Oroszország kasszája pedig feltöltődött.

2022. szeptember 04. 17:23
null

Az Európai Unió hatóságainak vissza kellene téríteniük az olaszoknak az oroszellenes szankciók bevezetése miatt felmerült költségeket – mondta Matteo Salvini, az olasz Liga párt vezetője.

különben szeptemberben egymillió munkahelyet kockáztatunk” – mondta az olasz RTL műsorában. A Liga vezetője – amelynek a jobbközép koalíció részeként van esélye megnyerni a szeptember 25-i választásokat – hangsúlyozta, hogy

támogatja a szankciók folytatását, de nem tartja azokat hatékonynak.

„Eltelt néhány hónap, és a gázszámla megháromszorozódott” – mondta a politikus, hozzátéve, hogy az ukrajnai válság folytatódik, „és Oroszország kasszája feltöltődik”.

Nyitókép: MIGUEL MEDINA / AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. szeptember 05. 11:24
Az USA meg az Angolok háborús zónává változtatták Európa Keleti felét. Ukrán csicskásaik földig rombolják a saját országukat és veszélyeztetnek minden környező államot. Ki a gyilkos felforgató USA-val Európából !!! Nem fizetünk egy vasat sem az USA gyarmatosító terveiért !!
Kristály
2022. szeptember 05. 10:12
Végre hogy valaki ki merészeli mondani a lényget.
Namond
2022. szeptember 04. 22:45
Idealista. Ha Orbán nem hazudott, mint általában, a 2014-es ilyen igényeinket, a kerítés építés költség megtérítésével együtt elutasították.
szürkeSzarvas
2022. szeptember 04. 21:11
Ügyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!