Hétfőn szűnhet meg a gázszivárgás az Északi Áramlat 1-en

2022. szeptember 29. 15:55

Azt egyelőre nem tudni, hogy a vezetéket mikor lehet újra üzembe állítani.

2022. szeptember 29. 15:55
null

Hétfőn szűnhet meg a szivárgás az Északi Áramlat 1 gázvezetéken – közölte a Reutersszel az üzemeltető Nord Stream AG szóvivője. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a vezetéket mikor lehet újra üzembe állítani, előbb meg kell vizsgálni, hogy pontosan milyen sérülés érte a vezetéket – tette hozzá.

Korábban írtunk róla, mi okozhatta az Északi Áramlat sérüléseit. Szijjártó Péter leszögezte: az Északi Áramlat elleni támadásoktól függetlenül Magyarország ellátása biztosított.

Fotó: HANDOUT / SWEDISH COAST GUARD / AFP

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HoldChore
2022. szeptember 29. 22:41
Akkor mindenki mentsem le valamennyi poreszt a gépére, mert lehet, hogy nemsokára az oroszok elgereblyézik a tenger altatti internetkábeleket. :) Ugyanis évekkel ezelőtti hírekben volt, hogy ezt már gyakorolták nehezebb időkre.
artojan
2022. szeptember 29. 20:02
Hákikvótak ezekáGÁZemberek ?
kafabatka
2022. szeptember 29. 18:08
https://t.me/IntelRepublic/5763
Autofocus
2022. szeptember 29. 18:01
Tenger alatti áramvezetékek, internet kábelek, és a végén maradnak a Starlink és a többi műholdas internet, aztán azokat is leszedik, és utána vissza a középkorba, de legalább a fake news nem fog olyan gyorsan terjedni. Elő az írógépeket, nyomdagépeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!