Autójában robbantottak fel az ukrán partizánok egy kollaboráns rendőrfőnököt (videó)

2022. augusztus 26. 21:43

Sokkoló felvétel.

2022. augusztus 26. 21:43
null

Sztarobelszk városát még március 2-án szállta meg az orosz hadsereg. A luhanszk-megyei város helyi rendőrségének az élére az oroszok egy ukrán nemzetiségű, ám oroszbarát rendőrfőnököt neveztek ki, Aszkjar Lajsevet. 

A Twitteren terjedő, sokkoló videó szerint a Luhanszkban is igen aktív ukrán partizánok haragja elérte a rendőrfőnököt.

Augusztus 11-én egy, az autójához vágott gránáttal felrobbantották, a járművével együtt. A videón jól látható, ahogy az autóját eltalálja valami, ami azonnal felrobban.

Nyitókép: Twitter

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2022. augusztus 27. 15:42
Vigyázat ezekkel az "ukrajnai" hazugságokkal. A Hírkereső tele van velük. Az ukrán hősök mindenhol hősiesen harcolnak, az oroszok pedig gyilkolnak, lopnak és rabolnak, akit és amit érnek. Például füllentés egy 21 éves gyilkos orosz katonának a vallomásáról, aki k o rá b b a n katonatiszt volt. Nem ismerem az orosz tiszti iskolák avatásának idejét, de feltételezem, hogy minimum 22-23 éves korban történik. (Valószínűleg kitalált história. A Hírkeresőben nem találtam hozzászólási lehetőséget.)
kamasuka
2022. augusztus 27. 10:13
Valahogy arról nem esik szó a hoholista proukrán mainstream médiában, hogy az autóban volt két kisgyerek is ...
paraszt baltával
2022. augusztus 27. 09:00
Ukránok ugyanott vannak, mint a muszlim terroristák....mindkettőt az usa tolja.... Magát az usát kéne elintézni, másnap megszűnne a terrorizmus a világban.
balbako_
2022. augusztus 27. 08:36
A terrorista leánykori neve a partizán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!