A jól képzett ukrán katonák többsége már elesett a háborúban

2022. augusztus 05. 14:52

A felkészítéshez küldött nyugati zsoldosok jelentettek.

2022. augusztus 05. 14:52
null

Friss hírek érkeztek a háborúból. A Mozart Group nevű külföldi zsoldoscsoport szerint

a jól kiképzett és felkészített ukrán reguláris haderő jelentős része már elveszett a háborúban.

A Mozart Groupot azért küldték oda, hogy kiképezzék a tapasztalatlan ukrán katonákat. A kiképzésre azért van szükség, mert az ukrán fegyveres erők reguláris alakulatai, különösen azok, amelyek a keleti, donbászi régióban állomásoznak, gyakorlatilag már felőrlődtek, így az állományt korábbi katonai tapasztalattal egyáltalán nem rendelkező harcosokkal kell feltölteni.

Nyitókép: MTI/EPA/Szergej Kozlov

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. augusztus 06. 08:56
Az orosz képzett katonák közül persze senki nem esett el! xDDDDDDDDDDDD
DoomGuy
2022. augusztus 05. 17:44
Mozart Group, Wagner Group, mi a picsa ez? Dalegylet?
OobOdoO
2022. augusztus 05. 17:07
Mozart group, ó a fantázia, ha már Wagnert kell ellensúlyozni, akkor szerintem lenne inkább Beethoven. Persze lehet a Requiem miatt választották, akkor nem szóltam.
Micó
2022. augusztus 05. 17:00
Elképzelni nem tudtam, hogy ilyen lehetséges: 1. Ez a ripacs az orosz ellen kűldi harcolni ezeket a marhákat.2.Eközben átjátssza az ukrán vagyon jel.részét amerikának, Kelet- Ukrajna pedig orosz lesz. Mindeközben bedől a német export. 3.És ez a faszi még él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!