Soros György véleménycikkben állt ki a radikális ügyészek megválasztása mellett

2022. augusztus 02. 10:11

A milliárdos szerint el kell ismerni, hogy az Egyesült Államokban a feketék ötször nagyobb valószínűséggel kerülnek börtönbe, mint a fehérek, ez pedig a demokráciát aláásó igazságtalanság.

2022. augusztus 02. 10:11
null

A milliárdos baloldali megadonor Soros György a Wall Street Journalon lehozott véleménycikkében állt ki a radikális ügyészek megválasztása mellett, miközben erősödik a bűnözés és növekszik a városlakó polgárok által kezdeményezett lemondatások száma – írja a Breitbart.

Soros nyilatkozatában megkísérli megvédeni a „reform ügyészek” támogatását, szerinte el kell ismerni, hogy az Egyesült Államokban a feketék ötször nagyobb valószínűséggel kerülnek börtönbe, mint a fehérek, ez pedig a demokráciát aláásó igazságtalanság. Soros megismétli azt az állítását is, hogy a gyilkosságok aránya a republikánusok által vezetett államokban a legmagasabb, figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy a demokraták által irányított városokban a legmagasabbak.

Júniusban a baloldali fellegvárként számontartott, San Francisco szavazói egy ritka visszahívási szavazáson menesztették Chesa Boudin radikális ügyészt. A Los Angeles-i választók most hasonló visszahívási választást tartanak a Soros által támogatott George Gascón ügyész elmozdítása érdekében.

Nyitókép: MTI/CEU/Végel Dániel

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SZK59
2022. augusztus 03. 12:56
Ha egyszer többet bűnöznek, persze hogy többet vannak börtönben. Emlékeztet ez valamire, ami errefelé történik.
KBA98
2022. augusztus 02. 16:20
ez a vén mocsok sem a Covidnak, sem a halálnak nem kell?
Vakvágány
2022. augusztus 02. 15:03
Akkor a demokrácia igazsága lényegében az, hogy a bűnös feketéket szabadon kell engedni, míg a fehéreket akkor is börtönbe kell zárni, ha semmi bűnt nem követtek el?
olajfa1
2022. augusztus 02. 13:07
Akkor az EU-nak nem Magyarorság ellen hanem azonnal Soros György ELLEN KELL "DEMOKRATIKUS DEFICIT MIATT" ELJÁRÁST INDÍTANIA!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!