Zelenszkij: Beszüntetjük a tárgyalásokat, ha az oroszok népszavazást tartanak

2022. augusztus 07. 21:36

Az ukrán elnök hangsúlyozta, hogy aki a népszavazások lebonyolításában segédkezik, azt felelősségre fogják vonni.

2022. augusztus 07. 21:36
null

„Ukrajna nem adja fel területeit. Ha pedig Oroszország megpróbálja bekebelezni az ideiglenesen megszállt déli régiókat népszavazások segítségével, akkor a tárgyalásokat beszüntetjük” – mondta Volodimir Zelenszkij vasárnap esti videóüzenetében.

Az ukrán elnök azzal folytatta, hogy „egyre több hír érkezik arról, hogy a megszállók álnépszavazásra készülnek államunk megszállás alatt lévő déli részén. Nagyon egyszerű, amit el szeretnék mondani:

– jelentette ki Zelenszkij.

Az elnök vasárnap esti üzentét alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carcess
2022. augusztus 09. 07:03
Putyin most biztosan összeszarta magát, hogy zselé nem tárgyal és még több területet kell elfoglalnia :D zselé mint a hazai ellenzék, csak ukránok voltak olyan hülyék, hogy ezt a faszt megválasztották
Csigorin
2022. augusztus 08. 20:04
magad buktatod le pocs mikor ezt mondod. ezek szerint elismered hogy van szabad valasztasi lehetoseg: segitek e vagy sem. ha igy van akkor ez mifele megszallas?
svejk11
2022. augusztus 08. 16:37
" Volodimir Zelenszkij egy korrupt politikus – írja a Die Welt című újság. A szerkesztőségnek olyan információk kerültek a birtokába, amelyek arra utalnak, hogy Ukrajna elnökének offshore számlái vannak Cipruson, a Brit Virgin-szigeteken és Belize-ben " Nagyon sok támogatást kapott, ehhez a kicsi háborúcskához nem is kell ennyi pénz.. Mielőtt a további korrupt ukrán politikusok, tábornokok kezén eltűnne ez a hatalmas vagyon, ezért a saját, háborús erőfeszítéseinek fenntartására, védő őrizetbe helyezte azt a néhány milliárdocskát, igaz, dollárkában !
linkeloe
2022. augusztus 08. 13:24
Voice of america....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!