Zelenszkij: Az oroszok kolosszális mennyiségű pénzt fektetnek a donbaszi terjeszkedésbe

2022. augusztus 18. 22:26

Az ukrán elnök új videóüzenetében hangsúlyozta, a népének csak arra kell koncentrálnia, hogyan győzhetnek a háborúban.

2022. augusztus 18. 22:26
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint az orosz hadsereg „kolosszális” erőforrásokat fordít arra, hogy még legalább egy kilométert elfoglaljon Donbaszban.

– idézte az ukrán elnököt az Index.

Zelenszkij hangsúlyozta: a népének csak arra kell koncentrálnia, hogyan győzhetnek a háborúban.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal /  Anadolu Agency / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. augusztus 22. 20:39
Az orosz hadsereg „kolosszális” erőforrásokat fordíthat arra, hogy még legalább egy kilométert elfoglaljon Donbaszban. Valakinek, a szankciók ellenére, vannak „kolosszális” erőforrásai. Az egy kilométer sok négyzetkilométert takarhat, ha a mélység mellett a szélességet is megadjuk.
cinkegolyó
2022. augusztus 19. 11:39
Zelenszkij: Az oroszok kolosszális mennyiségű pénzt fektetnek a donbaszi terjeszkedésbe. Lehet Zselé, de azt nem velünk fizettetik meg. Az EU kolosszális pénzt fektet be a háborúdba, amit viszont mi -a tagállamok -fizetünk. Nem beszélve az általad kikövetelt szankciókról, ami tönkreteszi egész Európát, közte minket is.
kolozsv
2022. augusztus 19. 08:51
A pénz... Ez az igazi, ugye zs-kém? Jobb lenne, ha ingyen akarná?, zs-kém?
Gyzoltan
2022. augusztus 19. 07:28
Mint látni véljük, az USA zsidóságának is minden pénzt megér ukrajnai zsákmányuk.., ráadásul készek az ukránok utolsó csepp véréig elkötelezetten kitartani... Netán, ha elfogyna a feláldozható ukrán vér, ott vannak a baltiak további áldozatnak, s ha az is kevésnek bizonyulna, jöhet Közép-Európa, de egész Európa sem lesz sajnálva, Oroszország felprédálása sokat megér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!