Zelenszkij: A háborúnak a Krím felszabadításával kell véget érnie

2022. augusztus 10. 06:30

Az ukrán elnök orosz lőszerraktár felrobbantása után szólalt meg.

2022. augusztus 10. 06:30
null

„A háború a Krímmel kezdődött és a félsziget felszabadításával kell véget érnie” – jelentette ki Volodimir Zelenszkij kedd esti videóüzenetében a BBC beszámolója szerint, írja a Hvg. Hozzátették: az ukrán elnök a Krímről mindössze néhány órával azután beszélt, hogy a félszigeten robbanás történt egy orosz katonai létesítményben. (Előbb megírtuk, az ukránok robbantottak, Moszkva most viszont azt állítja, nem ők állnak a háttérben.)

– mondta Zelenszkij.

Emlékeztettek: a félsziget bár hivatalosan Ukrajna része, Oroszország 2014-ben annektálta. Az annexiót, valamint az azt kísérő népszavazást a világ országaink nagy része illegitimnek tartja.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal / AFP

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huhh
2022. augusztus 10. 17:38
Nem, a háborúnak akkor lesz leghamarabb vége, ha végre a sajátjaid felkoncolnak!
öhöm
2022. augusztus 10. 16:54
Ne bújj más mögé Zeljósa! Különben se a más faszával verd a ... zongorát!
kiss.istvan770
2022. augusztus 10. 14:07
Te szerencsétlen! Már george soros is levette rólad a kezét, ezért bírálta hálózatának egyik cége, az Amnesty a hadsereged iskolákba, kórházakba települését. Soros pedig a világhatalomra törő, az USA-t is irányító milliárdos maffia (Rothschild, Rockefeller, Raring, Lazard, Erlanger, Warburg, Schroder, Seligman, a Speyers, Mirabaud, Mallet, Fould, Morgan, stb. családok, napjainkban még Bill Gates és sameszük George Soros) újgazdag tagja.
kivancsijani
2022. augusztus 10. 13:15
Hamarabb kihal a fehér ember, mintsem hogy Krím ukrán legyen. Az már csatlakozott a ruszkikhoz, és írva vagyon, hogy ha a ruszki állam léte fenyegetve van, akkor atomcsapás... Marketing duma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!