Biden: Putyinnak stratégiai vereséget kell elszenvednie

2022. július 15. 13:42

Az amerikai elnök hozzátette, hogy az egész világot veszélyezteti Putyin inváziója.

2022. július 15. 13:42
null

Vlagyimir Putyin Ukrajna elleni inváziója az egész világ stabilitását veszélyezteti, ezért ennek „stratégiai vereséggel” kell véget érnie – véli Joe Biden amerikai elnök, akinek szavait az amerikai külügyminisztérium idézte Twitteren.

– idézi az amerikai külügy az elnök szavait. Az elnök hozzátette, hogy Putyin inváziója az egész világ stabilitását veszélyezteti, az Egyesült Államok pedig továbbra is támogatja a háború által sújtott ukrán embereket mindenben.

Nyitókép: MTI/EPA/Consolidated News Photos/ pool/Chris Kleponis

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. július 16. 17:34
Kedves Bidébá' olyan messze jártok az Orosz stratégiai vereségtől, mint Makó, Jeruzsálemtől. Ez az ostoba vén hülye báb és a háttérhatalom rohamléptekkel hajtja Amerikát az összeomlás felé. Nem tudják megakadályozni, hogy Ukrajna kiradírozása után a relatíve olcsó Orosz energia összefogjon a fejlett közép és nyugateurópai technológiával. Ezzel végletes romlásba döntve Amerikát. De hát nem volt jó a békés fejlődés. Több kellett. Azt hiszem nagyon rövid időn belül megkapják ami nekik jár.
Tobit
2022. július 16. 10:41
Bidenen erősen mutatkoznak az agyi leépülés jelei. Feltétlen kiszolgálja a multik, a nagytőke, a fegyver lobbi érdekeit, azt mondja amit ezek diktálnak neki. Ezek irányítják a háttérből az Egyesült Államokat. Békéről már szó sincs. Biden csendesen beviszi az USA-t a harmadik világháborúba. Brüsszel ebben híven követi.
elfújta az ellenszél
2022. július 16. 09:29
Örök ellenségünk Eurázsia/Óceánia/Angszoc
madar299
2022. július 16. 07:51
Kimenőt kapott a Panoptikumból .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!