„Fussunk, vagy nekünk annyi” – videón, ahogy egy brit képviselő fia megmenti bajtársa életét Ukrajnában

2022. május 28. 16:34

Egy konzervatív képviselő fia segített megmenteni egy brit honfitársát, akit egy akna sebesített meg az ukrajnai harcok során.

2022. május 28. 16:34
null

A The Telegraph által megszerzett drámai felvételen látható,amint Ben Grant és az egysége Dean Arthur lábát érszorítóval és kötszerrel látta el, mielőtt menekülnek az orosz lövések elől.

A két brit részt vett abban az ukrán ellentámadásban, amelynek során az orosz erőket kiszorították Harkivból. A várostól északra fekvő erdőben Dean Arthur rálépett egy aknára, ami leszakította a fél vádliját. 

Most azonnal fussunk, vagy meghalunk!”

– kiáltotta Ben Grant, miközben bajtársaival együtt biztonságba vonszolta a volt Grenadier Gárda-tag Dean Arthurt.

A 30 éves Grant, aki korábban tengerészgyalogos volt, Helen Grant, Maidstone és The Weald konzervatív képviselőjének a fia. Márciusban utazott Ukrajnába egy 15 fős, önkéntesekből álló egységgel. 

A felvételt megtekintheti itt: 

Nyitókép: YouTube-videó

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. május 29. 21:18
? miért van ő ott?
Dezsőke
2022. május 29. 19:04
ügyes
PanzerMeyer
2022. május 29. 14:59
"A két brit részt vett abban az ukrán ellentámadásban, amelynek során az orosz erőket kiszorították Harkivból." Miután az oroszok visszavonultak, kiszorították őket... :) LOL
szodabár
2022. május 29. 10:31
Milyen szerencse, hogy sikerült levideózni a hőst. Így annyira hiteles. Ja, nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!