Itt nézheti élőben a győzelem napi orosz felvonulást! (VIDEÓ)

2022. május 09. 08:17

A május 9-i felvonulás különösen fontos idén, hiszen Oroszország háborút indított Ukrajna ellen, amely miatt a katonai parádé szimbolikus jelentősége különösen hangsúlyos. Emellett Vlagyimir Putyin orosz elnök is beszédet mond majd.

2022. május 09. 08:17
null

Sajtóhírek szerint május 9-ére az oroszok el akarták dönteni az ukrajnai háború sorsát, de ez szemmel láthatóan nem sikerült. Megindultak a találgatások, hogy akkor mit fog bejelenteni beszédében az orosz elnök. Sokak szerint Putyin bejelentheti az Ukrajna elleni hivatalos hadüzenetet, eddig ugyanis csak különleges katonai műveletként hivatkoztak az invázióra. Mások szerint azonban elrendelhetik a hadi állapotot az országban, amely lehetővé tenné a tömeges mozgósítást, amelyre Oroszországnak szüksége lehet, ha elfajul a háború.

Nyitókép: ALEXANDR KRYAZHEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. május 09. 11:28
-------------------- HUUUURRRRRÁÁÁÁ!!!!!!!!!! POBEDAAAAAAA!!!!! -------------------- Eme ünnepi műsor örömére máris kinyitok egy üveg Szovjetszkoje Igrisztoje-t a Pravdával letakart stelázsiról a csirke seggcsont pörkölt mellé!!! Remélem lesz később Zárai-Vámosi és Patyomkin páncélos is!
Trombitás Keresztély
2022. május 09. 10:36
Itt a sok birka meg tapsikol a sarló-kalapácsos vörös zászló alatt megszálló orosz csapatoknak.
Ólat a trolloknak
2022. május 09. 10:04
(Kétméteres testőrt annál többet :-D )
Ólat a trolloknak
2022. május 09. 10:03
(Hát én nem látok remegést....)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!