Német lap: Orbán győzelme sokba fog kerülni Magyarországnak

2022. április 07. 09:01

„A választási kampányban osztogatott ajándékok miatt Orbánnak nagyon oda kell majd figyelnie a gazdaságra az elkövetkező időszakban” – olvasható a Handelsblatt oldalán.

2022. április 07. 09:01
null

„Orbán Viktor győzelme úgy tűnik sokba fog kerülni Magyarországnak. A választási kampányban osztogatott ajándékok miatt Orbánnak nagyon oda kell majd figyelnie a gazdaságra az elkövetkező időszakban” – olvasható a Handelsblatt oldalán megjelent cikkben.

A cikk szerint az infláció tartósabb, mint azt Orbán valószínűleg gondolta, és az ország számára oly fontos autóipar helyzete is romlott. A hiányzó alkatrészek hatással vannak az ország exportjára és az állami költségvetésre. A cikk közölte, hogy Magyarországnak az uniós támogatások csökkenésével is szembe kell néznie, miután Ursula von der Leyen bejelentette, hogy a Bizottság kezdeményezi a jogállamisági mechanizmust Magyarország ellen.

Nyitókép: Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2022. április 09. 12:56
"Német lap: Orbán győzelme sokba fog kerülni Magyarországnak." A németek meg az EU is tesznek róla, hogy így legyen!
confitür
2022. április 09. 09:59
Ezzel a cikkével a Handelsblatt elmehet a Balatonra hullámokat gereblyézni. Az EB elnöke meg a francba, nem sokáig fogják velünk ezt művelni. Az EU prostituálta magát az Egyesült Államok részére,ezért mi nem kÍvánunk sokáig egy kuplerájban szégyenkezni.
Akitlosz
2022. április 08. 14:56
Már miért lenne Magyarország számára fontos az autóipar? Az Németország számára fontos.
péterx
2022. április 08. 14:20
Akárhogy is alakul: Orbán fogja a legtöbb jót kihozni a helyzetből, népe javára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!